Τέξας: Αποκεφάλισε την 21χρονη σύζυγό του λίγους μήνες μετά τον γάμο τους

Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε στο σπίτι τους

τέξας αποκεφαλισμός

Ένα τραγικό έγκλημα διαδραματίστηκε στο Τέξας. Οι αρχές ανακάλυψαν το αποκεφαλισμένο σώμα μίας νεαρής γυναίκας, ενώ ο σύζυγός της, επίσης 21 ετών, με τον οποίο είχαν παντρευτεί μόλις 4 μήνες πριν, συνελήφθη για τη δολοφονία της! 

Βρήκαν τη χαμένη κόρη τους μετά από 51 χρόνια - Την απήγαγαν όταν ήταν μωρό

Ο σερίφης βρήκε το σώμα της άτυχης κοπέλας στο σπίτι τους στην κομητεία Waller, ενώ ο σύζυγος έλειπε, όπως και το κεφάλι της 21 χρονης. Ο 21χρονος σύζυγος, Jared Dicus, ανακρίθηκε από τους αστυνομικούς και τελικά ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα.

 

 

Η γυναίκα δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη επίσημα από τις αρχές, όμως μια ανάρτηση από δικαστή της κομητείας που πάντρεψε το ζευγάρι στις 21 Οκτωβρίου ανέφερε ότι πρόκειται για την Anggy Diaz, η οποία ήταν από τη Νικαράγουα και δεν είχε έγγραφα.

Καλιφόρνια: «Μαμά, ηρέμησε», είπε ο 5χρονος προτού παρασυρθεί από τα νερά

Ένα μαχαίρι, που πιστεύεται ότι είναι το φονικό όπλο, βρέθηκε στο ακίνητο, εκτός σπιτιού, μαζί με το κομμένο κεφάλι της.

 

 

Τα μέλη της οικογένειας του δράστη κάλεσαν τους αστυνομικούς στο σπίτι του ζευγαριού, το απόγευμα της Τετάρτης. Η γυναίκα θεωρούνταν νεκρή από τις 11 περίπου το βράδυ πριν βρεθεί το πτώμα της.

14χρονος πυροβόλησε στο κεφάλι το κορίτσι του γιατί του είπε να χωρίσουν

Σύμφωνα με τη New York Post, ο σερίφης είπε πως υπήρχαν κλήσεις στην αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας, ωστόσο καμία αναφορά για βία στο παρελθόν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top