14χρονος πυροβόλησε στο κεφάλι το κορίτσι του γιατί του είπε να χωρίσουν

Η κοπέλα έχασε το ένα μάτι της και ζει από θαύμα

ΗΠΑ

Ένα τρομακτικό περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής στο Γουϊσκόνσιν των ΗΠΑ, όταν ένας έφηβος, μόλις 14 χρόνων, συνελήφθη, αφού πυροβόλησε συνομήλική του, η οποία του ζήτησε να χωρίσουν. 

Τζιλ Μπάιντεν: Υποβλήθηκε σε 7ωρο χειρουργείο για την αφαίρεση καρκινωμάτων

Ο ανήλικος, ο οποίος κατηγορείται και θα δικαστεί ως ενήλικος, φέρεται να πυροβόλησε «αρκετές φορές» τη νεαρή κοπέλα στο κεφάλι. Παρόλα αυτά, το μικρό κορίτσι, που ονομάζεται Τζαζλίν Τζόουνς, κατάφερε και επέζησε της επίθεσης, όμως νοσηλεύεται στην εντατική παιδικού νοσοκομείου της περιοχής. 

«Το κορίτσι μου ζει από θαύμα», δήλωσε η μητέρα της 14χρονης

Όπως ανέφερε η μητέρα της, Μιράντα Περάλες, μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο «πρόκειται για ένα θαύμα» και συμπλήρωσε πως η κόρη της επικοινωνεί με το περιβάλλον και ήδη προσπαθεί να κάνει τα πρώτα της βήματα, μόλις μερικές ημέρες αφού επιβίωσε της επίθεσης από τον 14χρονο φίλο της. Η λειτουργία του εγκεφάλου της είναι ανεπηρέαστη τόνισε η μητέρα της, ενώ έχασε την όρασή της από το ένα μάτι. 

Συγγενείς του θύματος ανέφεραν ότι το περιστατικό έλαβε χώρα σε απομονωμένο σημείο την περασμένη Κυριακή, όταν τα παιδιά βρίσκονταν σε εγκαταλελειμμένες σιδηροδρομικές γραμμές, στην πόλη Ρασίν του Γουϊσκόνσιν. Η μητέρα της έφηβης τόνισε πως δεν είχε δει κάποια σημάδια που να της προκαλούσαν ανησυχία στη σχέση της κόρης με τον 14χρονο. «Δεν ήξερα πως είχε όπλο στην κατοχή του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΗΠΑ: Χάος με τις πλημμύρες στο Μοντεσίτο-Εκκένωση της πόλης των celebrities

Όταν η 14χρονη είπε στον νεαρό ότι θέλει να χωρίσουν, εκείνος την ανάγκασε να κλείσει το κινητό της και άνοιξε πυρ με το όπλο εναντίον της. Όπως είπε στην αστυνομία, ήταν εκνευρισμένος για μια ανάρτηση στο Snapchat, αλλά και την επιθυμία της να λήξει ο δεσμός τους, έπειτα από περίπου έναν χρόνο.

Όπως αναφέρεται στον φάκελο της υπόθεσης, το θύμα «ικέτευσε για τη ζωή» του, αλλά εκείνος απάντησε: «πρέπει να πεθάνεις», πριν την πυροβολήσει τουλάχιστον τρεις φορές στο κεφάλι. Η 14χρονη, ως εκ θαύματος, όπως αναφέρει η αστυνομία, κατάφερε να επιβιώσει και να το σκάσει, ζητώντας βοήθεια από διερχόμενο μοτοσικλετιστή.

ΗΠΑ: 6χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε δασκάλα σε σχολείο!

Ο δράστης έφυγε από το σημείο, αλλά εντοπίστηκε αργότερα στο σπίτι του. Βρέθηκε το όπλο που χρησιμοποίησε, αλλά και τα ματωμένα ρούχα και παπούτσια του.

Ο 14χρονος είναι αντιμέτωπος με δίωξη για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού και οπλοκατοχή. Έχει οριστεί εγγύηση 500.000 δολαρίων για την απελευθέρωσή του, ενώ η δίκη αναμένεται ν’ αρχίσει στις 18 Ιανουαρίου. Κατειγορείται και θα δικαστεί ως ενήλικος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top