Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο των ΗΠΑ - Νεκρά τα δύο μέλη του πληρώματος

Κατέπεσε ενώ εκτελούσε εκπαιδευτική άσκηση

Κάμερα ασφαλείας δείχνει τον μαύρο καπνό που υψώνεται στον ουρανό μετά τη συντριβή του στρατιωτικού ελικοπτέρου/ ΑP video

Τα δύο μέλη του πληρώματος σκοτώθηκαν μετά τη συντριβή αμερικανικού στρατιωτικού ελικοπτέρου Black Hawk στην πολιτεία Αλαμπάμα, χθες Τετάρτη.

Το Black Hawk της αεροπορίας της Εθνοφρουράς του Τενεσί -πολιτείας που γειτονεύει με την Αλαμπάμα- κατέπεσε ενώ εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση κοντά σε αυτοκινητόδρομο και σε άλλον οδικό άξονα, ανέφερε η διοίκηση της Εθνοφρουράς του Τενεσί, γύρω στις 15:00 τοπική ώρα, (23:00 ώρα Ελλάδας).

Στρατιωτικό ελικόπτερο Black Hawk της αμερικανικής Εθνοφρουράς- φωτογραφία AP Dita Alangkara, File

Στρατιωτικό ελικόπτερο Black Hawk της αμερικανικής Εθνοφρουράς- φωτογραφία AP Dita Alangkara, File

«Μας γεμίζει βαθιά θλίψη η απώλεια των δυο μελών της Εθνοφρουράς», τόνισε ο στρατηγός Γουόρνερ Ρος, επικεφαλής του σώματος στην πολιτεία.

Σε χωριστή ανακοίνωσή του, ο Ρόμπερτ Κάρβερ, εκπρόσωπος της Εθνοφρουράς, τόνισε πως θα ήταν «πρόωρο να αναφερθούμε στα πιθανά αίτια της συντριβής».

Επιτόπου αναμένονταν ερευνητές αεροπορικών δυστυχημάτων. Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μάντισον ανακοίνωσε χθες βράδυ μέσω ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης ότι οδικοί άξονες έκλεισαν εξαιτίας του δυστυχήματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top