Σεισμός Τουρκία: Πατέρας κρατά το χέρι της νεκρής κόρης του

Το κορίτσι ήταν εγκλωβισμένο κάτω από τα συντρίμμια

Δείτε στο βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star την εικόνα με τον πατέρα που κρατά σφιχτά το χέρι της νεκρής κόρης του

Συγκλονίζουν οι οικογενειακές τραγωδίες, που αποτυπώνονται από τον φωτογραφικό φακό, μετά τον φονικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ σε Τουρκία και Συρία.

Σεισμός Συρία: Βρέφος ήταν ενωμένο με τον ομφάλιο λώρο της νεκρής μητέρας

Μία από αυτές και η εικόνα του πατέρα που κρατά σφιχτά το χέρι της κορούλας του, η οποία είναι εγκλωβισμένη στα χαλάσματα. Το παιδάκι δεν τα κατάφερε, αλλά εκείνος δεν το εγκαταλείπει. 

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε η αναλύτρια διεθνών θεμάτων Έλενα Παπαδημητρίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o πατέρας αρνείται να πιστέψει ότι αυτός επέζησε και η κόρη του, Ιρμάκ όχι. Γι’ αυτό δεν  αφήνει το χέρι του 15χρονου κοριτσιού που βρίσκεται στο κρεβάτι του, θαμμένο κάτω από τόνους συντρίμμια. Το σπίτι τους βρισκόταν στο επίκεντρο του σεισμού.

Τουρκία: Η ΕΜΑΚ απεγκλώβισε ζωντανή 6χρονη - Η επιμονή Έλληνα διασώστη

Αυτή η εικόνα  έγινε το σύμβολο της απελπισίας και της οδύνης των ανθρώπων που έχει πληγεί.

Σεισμός Τουρκία: Oι έρευνες στα χαλάσματα συνεχίζονται και τη νύχτα

Οι έρευνες για επιζώντες κάτω από τα χαλάσματα συνεχίζονται και τη νύχτα. Τα σωστικά συνεργεία επιχειρούν στα Άδανα, χρησιμοποιώντας τα φώτα από τα μηχανήματα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η απεσταλμένη του Star στην Τουρκία, Κατερίνα Ρίστα.

Σεισμός Τουρκία: Ανατριχιαστικό βίντεο με κραυγές από τα χαλάσματα

Όσα μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων η απεσταλμένη του Star στην Τουρκία, Κατερίνα Ρίστα

Στο μεταξύ, πολλοί είναι οι σεισμόπληκτοι που έχουν μείνει άστεγοι ή που φοβούνται να μπουν στα σπίτια τους. Μαζεμένοι γύρω από φωτιές προσπαθούν να ζεσταθούν. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top