Snoop Dogg: «Μήπως πρέπει να αναλάβω το Twitter;» - Η πρόταση προς τον Μασκ

Viral έγινε η online δημοσκόπησή του - Τι απαντούν οι χρήστες της εφαρμογής

O Snoop Dogg εμφανίστηκε στον τελικό του NFL / Βίντεο breakfast@star

Ένα ερώτημα με τη μορφή δημοσκόπησης δημοσίευσε ο Snoop Dogg στους διαδικτυακούς του φίλους στο twitter και σχεδόν αμέσως το… τιτίβισμά του έγινε viral.

Έλον Μασκ: Την παραίτηση του από επικεφαλής του Twitter ψήφισαν οι χρήστες

«Πρέπει να αναλάβω το Twitter;» είναι το δίλημμα που θέτει στους χρήστες της εφαρμογής ο Αμερικανός ράπερ και τα πρώτα «δείγματα» δείχνουν τι επιθυμούν οι twitterάδες.

«Πρέπει να αναλάβω το Twitter;» είναι το δίλημμα που θέτει στους χρήστες της εφαρμογής ο Αμερικανός ράπερ, Snoop Dogg / Φωτογραφία AP

Ο Snoop Dogg, λοιπόν, έθεσε υποψηφιότητα ώστε να αγοράσει το twitter, δίνοντας την επιλογή στους χρήστες της εφαρμογής να εκφράσουν το τι επιθυμούν.

Μέσα σε λίγες ώρες, έχουν ψηφίσει πάνω από 2,2 εκατομμύρια χρήστες του Twitter, εκ των οποίων το 81% λέει «ναι» στον Snoop Dogg ώστε να αγοράσει την πλατφόρμα από τον Έλον Μασκ.

Έλον Μάσκ: Ανέστειλε λογαριασμούς Αμερικανών δημοσιογράφων στο Twitter

Η online δημοσκόπηση θα «τρέχει» για ακόμη λίγες ώρες.

O Έλον Μασκ εκτελεστικός διευθυντής της Twitter Inc, ενεργοποίησε χθες, Κυριακή, μία δημοσκόπηση στο twitter, ρωτώντας τους χρήστες αν θα πρέπει να παραιτηθεί από τη διοίκηση της εταιρείας / Φωτογραφία AP

Υπενθυμίζεται πως ο Έλον Μασκ εκτελεστικός διευθυντής της Twitter Inc, ενεργοποίησε την Κυριακή μία δημοσκόπηση στο twitter, ρωτώντας τους χρήστες αν θα πρέπει να παραιτηθεί από τη διοίκηση της εταιρείας.

Οι περισσότεροι από όσους συμμετείχαν στη δημοσκόπηση ψήφισαν υπέρ της αποχώρησής του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top