Τραμπ: Έφτιαξε βίντεο σαν άλλος Σούπερμαν και προαναγγέλλει ανακοίνωση

Τα κοινωνικά δίκτυα έχουν πάρει «φωτιά»

Παλαιότερο ρεπορτάζ από δελτίο ειδήσεων του Star σχετικά με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ

Ένα αινιγματικό βίντεο που απεικονίζει τον εαυτό του ως «υπερήρωα» μοιράστηκε σήμερα (15/12) μαζί μας ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ. Στο εν λόγω βίντεο μας προετοιμάζει για μια σημαντική ανακοίνωση. 

Ο Έλον Μασκ επαναφέρει τον Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter αλλά ο ίδιος αρνείται

«Οι ΗΠΑ χρειάζονται έναν σούπερ ήρωα» φέρεται να λέει μέσα στο βίντεο στο οποίο δείχνει τον ίδιο με μια στολή σούπερ ήρωα και το γράμμα «Τ» (από το αρχικό του επιθέτου του) στο στήθος του, ενώ ρέουν από τα μάτια του ακτίνες φωτός .  

Ο Ντόναλντ Τράμπ ο οποίος χάνει έδαφος δημοσκοπικά καθώς μια πρόσφατη δημοσκόπηση τον δείχνει να είναι 23 μονάδες πίσω από από τον κυβερνήτη του Δημοκρατικού Κόμματος της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις, με αυτό το βίντεο θέλει να διασκέδασει τις εντυπώσεις αφήνοντας όλους να αναρωτιούνται για το τι θέλει να ανακοινώσει. Η ανάρτηση της Truth Social ωστόσο δεν αποκάλυψε για το τι θέλει να ανακοινώσει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Σενάρια για το τι θα ανακοινώσει ο Τραμπ

Στα κοινωνικά δίκτυα η σεναριολογία έχει φουντώσει για τα καλά και οι χρήστες περιμένουν την ανακοίνωση του Ντόναλντ Τράμπ.Η New York Post ωστόσο αναφέρεται στην ανακοίνωση της επιστροφής του Τραμπ στο Twitter, αφού όπως λέει ο Έλον Μασκ αποκατέστησε τον λογαριασμό του στις 19 Νοεμβρίου.

ΗΠΑ: Ο Ντόναλντ Τραμπ ερευνάται για κατασκοπεία

Να θυμίσουμε ότι ο πρώην πρόεδρος μπλοκαρίστηκε από το Twitter όταν οι υποστηριχτές του εισέβαλλαν στο Καπιτώλιο σε μια προσπάθεια τους να ανατρέψουν την ήττα του ιδίου από τον μετέπειτα πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top