Έλον Μασκ: Έχασε για λίγα λεπτά τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου

Ο ρόλος της εξαγοράς του Twitter και η μετοχή της Tesla

Έλον Μασκ: Έχασε Για Λίγο Τον Τίτλο Πλουσιότερου Ανθρώπου

Ο Έλον Μασκ που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, έχασε για λίγα λεπτά την πρωτιά του, όμως χάρη στην Tesla, βρέθηκε πάλι στην κορυφή.

Ο Έλον Μασκ ξαναπήρε πίσω τον «τίτλο» του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, αφού τον έχασε μόνο για λίγα λεπτά εξαιτίας της απότομης πτώσης της μετοχής της εταιρείας ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Ο Μπερνάρ Αρνό, ο πρόεδρος της εταιρείας ειδών πολυτελείας LVMH, κράτησε για λίγο τον τίτλο, αλλά ξαναέπεσε στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας, έχοντας προσωπική περιουσία 185,3 δισεκ. δολαρίων.

bernard arnault

Ο Μπερνάρ Αρνό πήρε την πρωτιά του πλουσιότερου ανθρώπου από τον Έλον Μασκ για λίγα λεπτά / AP Photo (Hiro Komae)

Ο Μασκ ήταν πρώτος στη λίστα από τον Σεπτέμβριο του 2021, αφού εκτόπισε τον ιδρυτή της Amazon.com, Τζεφ Μπέζος. Η προσωπική περιουσία του υπολογίζεται στα 185,7 δισεκ. δολάρια.

Η μετοχή της Tesla, η οποία έχει απολέσει πάνω από το 47% της αξίας της αφότου ο Μασκ προχώρησε στην εξαγορά του Twitter, υποχωρεί σήμερα κατά 2,7%.

Η περιουσία του Μασκ έχει μειωθεί κατά περίπου 70 δισεκ. δολάρια, αφότου πρότεινε να αγοράσει το Twitter, τον περασμένο Απρίλιο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top