Μεξικό: Διαγωνιζόμενη έπαθε ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια καλλιστείων

Έπιασε ένα μικρόφωνο και την χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα

Μεξικό: Διαγωνιζόμενη Σε Καλλιστεία Έπαθε Ηλεκτροπληξία

Τύχη βουνό είχε μια διαγωνιζόμενη στα καλλιστεία Miss Sahuayo 2022 του Μεξικού την περασμένη Κυριακή, όταν την χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα. 

Η Andrea Granados Victor, έκανε τη πασαρέλα της φορώντας μια εθνική φορεσιά με φτερά, όταν άπλωσε το δεξί της χέρι για να πιάσει ένα μικρόφωνο και ηλεκτρικό ρεύμα διαπέρασε το κορμί της. 

Βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει την Μεξικανή καλλονή να σπαρταρά και ακούγεται ο διοργανωτής, ο οποίος φώναζε «παθαίνει ηλεκτροπληξία, παθαίνει ηλεκτροπληξία».

Η διαγωνιζόμενη κατάφερε τελικά να απομακρυνθεί από τη συσκευή και γιατροί έσπευσαν να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. 

Η Victor δεν τραυματίστηκε σοβαρά και υπέστη εγκαύματα μόνο στο χέρι με το οποίο έπιασε το μικρόφωνο.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από το σοκαριστικό ατύχημα, χρήστες στα social media επέκριναν τους διοργανωτές του διαγωνισμού για την έλλειψη ασφάλειας και την κακή προετοιμασία που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή σε μια από τις διαγωνιζόμενες.

Τα καλλιστεία συνεχίστηκαν, και όταν η διαγωνιζόμενη ξεπέρασε το σοκ ανέβηκε στη σκηνή για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της. Η νεαρή κοπέλα χειροκροτήθηκε από το κοινό.

«Σας ευχαριστώ για την απόλυτη υποστήριξή σας και τα τόσα πολλά συγκινητικά μηνύματα», είπε η νεαρή καλλονή στον κόσμο.

Η εκκολαπτόμενη βασίλισσα της ομορφιάς δεν πήρε το στέμμα - αλλά κέρδισε το ανεπίσημο βραβείο «Miss Sympathy» για το ατύχημά της επί σκηνής.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top