«Να χρησιμοποιήσουμε πυρηνικά στην Ουκρανία» λέει ο ηγέτης της Τσετσενίας

Η εφιαλτική πρόταση του συμμάχου του Πούτιν μετά τις νέες ήττες

Ενα κανονικό πανηγύρι έστησε ο Πούτιν στη  κοκκινη πλατεια για να γιορτασει την προσάρτηση των τεσσαρων κατεχομενων περιοχων της Ουκρανίας στη Ρωσία

Ζωντανός παραμένει ο εφιάλτης των πυρηνικών στην Ευρώπη με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο ηγέτης της Τσετσενίας και σύμμαχος του Βλάντιμιρ Πούτιν, Ραμζάν Καντίροφ, δήλωσε σήμερα ότι η Μόσχα θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει μικρής ισχύος πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία, μετά τις νέες ήττες που υπέστη στο πεδίο της μάχης.

 

Ο ουκρανικός στρατός εισήλθε στην πόλη Λιμάν

Σε ανάρτησή του στο Telegram, στην οποία επικρίνει τους Ρώσους διοικητές επειδή εγκατέλειψαν την πόλη Λιμάν στην ανατολική Ουκρανία, ο Καντίροφ γράφει: «Κατά τη γνώμη μου, πρέπει να ληφθούν πιο δραστικά μέτρα, μέχρι την κήρυξη στρατιωτικού νόμου στις μεθοριακές περιοχές και τη χρήση μικρής ισχύος πυρηνικών όπλων».

 

Μπάιντεν σε Πούτιν: Θα υπερασπιστούμε κάθε εκατοστό των εδαφών του ΝΑΤΟ

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών νέες απειλές για χρήση πυρηνικών όπλων εκτόξευσε και ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Οι Ρώσοι επιστρατεύουν Έλληνες ομογενείς κατά της Ουκρανίας

Εξάλλου, και στο διάγγελμά του ο Πούτιν είχε πει πως «θέλω να υπενθυμίσω σε όσους κάνουν δηλώσεις σε βάρος της Ρωσίας ότι η χώρα μας διαθέτει μέσα καταστροφής, σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα πιο προηγμένα από αυτά που διαθέτουν χώρες του ΝΑΤΟ. Εάν απειληθεί η εδαφική μας ακεραιότητα, φυσικά και θα προστατεύσουμε τη Ρωσία και τον λαό μας με όλα τα μέσα που διαθέτουμε».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top