Σε ντελίριο ο Τσαβούσογλου: «Ο Έλληνας τρώγεται να μπει σε περιπέτειες»

 «Θα υποστείτε τις συνέπειες, όπως στο παρελθόν. Συνέλθετε!»

Οξύνεται η τουρκική ρητορική με τον Τούρκο ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου να εκτοξεύει νέες απειλές κατά της Ελλάδας- Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Συνεχίζονται οι απειλές από την Τουρκία κατά της Ελλάδας, με το Μεβλούτ Τσαβούσογλου να απειλεί τη χώρα για ακόμα μια φορά. Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, μιλώντας σε εκδήλωση στην Άγκυρα εκτόξευσε νέες απειλές κατά της ελληνικής πλευράς και «προειδοποίησε» να μην ξεκινήσει η Ελλάδα μια περιπέτεια για λογαριασμό άλλων, όπως είπε.

Ελλάδα: Η Τουρκία κινείται πλέον στα όρια της επιστημονικής φαντασίας 

«Αυτά τα εδάφη είναι το τελευταίο φρούριο στον εθνικό αγώνα. Εδώ σώσαμε την Ανατολία, την αρχαία τουρκική γη από τις ελληνικές θηριωδίες. Τώρα, σήμερα, που φτάνουμε στο παρόν, ενώ προσπαθούμε να σεβαστούμε τα δικαιώματα των γειτόνων και στις δύο πλευρές του Αιγαίου, ο Έλληνας συνεχίζει να έχει φαγούρα και εξακολουθεί να ξύνει (προκαλεί). Αν μπείτε σε μια περιπέτεια για λογαριασμό (συμφέροντα) άλλων, θα υποστείτε τις συνέπειες και σήμερα, όπως στο παρελθόν. Αυτή είναι μια προειδοποίηση προς τη γειτονική μας Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Ελλάδα – Τουρκία: Καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Αιγαίο!

«Όλοι να μαζέψουν τα μυαλά τους. Το λέμε ειδικά στην Ελλάδα. Μην είστε όργανα άλλων. Μην συνεχίζετε τις προκλήσεις. Διότι η Τουρκία στη φιλία της είναι πιστή και η εχθρότητά της πολλή σοβαρή. Και αυτό μην το ξεχνάτε», ανέφερε σε έντονο ύφος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top