Ρωσία: Βίντεο με τη φερόμενη δολοφόνο της Ντούγκινα

Πόλεμος κατηγοριών ανάμεσα σε Μόσχα και Κίεβο

Βίντεο από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Πόλεμος κατηγοριών έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Μόσχα και Κίεβο μετά την ανατίναξη του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε η Ντάρια Ντούγκινα, κόρη στενού συνεργάτη του Πούτιν.

Δηλώσεις έκαναν τόσο ο Ρώσος πρόεδρος, όσο και ο πατέρας της. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αντιόπης Σωτηρίου «κατάπτυστο έγκλημα» χαρακτήρισε ο Ρώσος πρόεδρος τον θάνατό της.

Ρωσία: Η πρώτη αντίδραση Πούτιν για τη δολοφονία της κόρης του Ντούγκιν

O πατέρας της, Αλεξάντερ Ντούγκιν, γνωστός και ως 'εγκέφαλος του Πούτιν', είπε ότι ο θάνατός της είναι «τρομοκρατική ενέργεια του ουκρανικού ναζιστικού καθεστώτος» και θέλει εκδίκηση.

Ρωσία: Κατηγορεί επίσημα την Ουκρανία για τον φόνο της κόρης του Ντούγκιν

Η ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας ρίχνει τον φόνο στις ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες.

Και συγκεκριμένα σε 43χρονη Ουκρανή, η οποία διέφυγε στην Εσθονία. Μάλιστα η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας δημοσιοποίησε βίντεο με την φερόμενη ως δολοφόνο της Ντάρια Ντούγκινα.

ουκρανή

Η Ουκρανία μιλάει για ρωσική προπαγάνδα που βάζει στο στόχαστρο μια Ουκρανή και αποκαλεί τις ρωσικές ειδικές υπηρεσίες «οχιές».

Άλλοι απέδωσαν τη βομβιστική επίθεση στις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες και μέσα σ'όλα την ευθύνη  ανέλαβε και  άγνωστη ως τώρα, οργάνωση Ρώσων Παρτιζάνων, που θέλει την ανατροπή Πούτιν.

Σκοτώθηκε από βόμβα στη Μόσχα η κόρη του «εγκεφάλου» του Πούτιν! 

Guardian: Αναξιόπιστοι οι ισχυρισμοί της FSB

Ο «Guardian» σε ανάλυσή του τονίζει πως κάθε νέος ισχυρισμός για τη δολοφονική επίθεση στην Ντάρια Ντούγκινα και τον εντοπισμό του δράστη φαίνεται να εγείρει περισσότερα ερωτήματα από όσα απαντά.

Στο δημοσίευμα αντιμετωπίζονται με σκεπτικισμό οι ισχυρισμοί της FSB σύμφωνα με τους οποίους η γυναίκα αυτή κατάφερε να διεκπεραιώσει το σχέδιο χωρίς να εντοπιστεί από την FSB, καθώς παρίστανε μία από τις εκατοντάδες χιλιάδες Ουκρανές που είτε βρήκαν καταφύγιο στη χώρα είτε απελάθηκαν με βίαιο τρόπο από τις κατεχόμενες περιοχές της Ουκρανίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top