Ρωσία: Κατηγορεί επίσημα την Ουκρανία για τον φόνο της κόρης του Ντούγκιν

Η Ουκρανία αρνείται κάθε ανάμιξη

Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Η Ρωσία κατηγορεί πλέον ανοιχτά την Ουκρανία για τον φόνο της Ντάρια Ντούγκινα καθώς η ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB) κατηγόρησε σήμερα τις ειδικές υπηρεσίες της Ουκρανίας ότι ευθύνονται για τη δολοφονία της κόρης ενός εξέχοντος υπερεθνικιστή ρώσου ιδεολόγου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ.

Η Ντούγκινα, κόρη του Αλεξάντρ Ντούγκιν, σκοτώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, όταν εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη και ανατίναξε το αυτοκίνητο Toyota Land Cruiser που οδηγούσε, ανακοίνωσαν ρώσοι ερευνητές.

Η Ουκρανία από την πλευρά της έχει αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμιξη.

Σκοτώθηκε από βόμβα στη Μόσχα η κόρη του «εγκεφάλου» του Πούτιν! 

Η FSB αναφέρει στη σημερινή ανακοίνωσή της πως η επίθεση πραγματοποιήθηκε από μια Ουκρανή γεννημένη το 1979, την οποία και κατονομάζει.

Η FSB προσθέτει ότι η γυναίκα αυτή και η έφηβη κόρη της έφθασαν τον Ιούλιο στη Ρωσία και πέρασαν ένα μήνα για να προετοιμάσουν την επίθεση, νοικιάζοντας ένα διαμέρισμα στο ίδιο συγκρότημα και ερευνώντας τον τρόπο ζωής της Ντούγκινα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της FSB που μεταδόθηκε από τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Η εν λόγω γυναίκα παρευρέθη το βράδυ του Σαββάτου σε εκδήλωση έξω από τη Μόσχα, στην οποία βρίσκονταν επίσης η Ντούγκινα και ο πατέρας της, πριν πραγματοποιήσει μια «ελεγχόμενη έκρηξη» στο αυτοκίνητο της Ντούγκινα και διαφύγει από τη Ρωσία στην Εσθονία, ανακοίνωσε η FSB.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top