Ο Πούτιν «απαντά» στο τρολάρισμα των G7: «Αηδιαστικό να ποζάρουν γυμνοί»

Τους συμβούλεψε να πίνουν λιγότερο και να ασκούνται περισσότερο

Μερικοί από τους ηγέτες της G7 ακούστηκαν να αστειεύονται μπροστά στις κάμερες την Κυριακή για την τάση που έχει ο Πούτιν να φωτογραφίζεται τόπλες, καθώς πόζαραν για να απαθανατιστούν στο παλάτι Ελμάου.

Oι G7 τρολάρουν τον Πούτιν: Να βγούμε φωτογραφία ημίγυμνοι πάνω σε άλογο

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν ξέχασε και είπε σαρκαστικά χθες Τετάρτη ότι θα ήταν «αηδιαστικό» θέαμα αν οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της G7 γδύνονταν στην πρόσφατη σύνοδο κορυφής.

Καθισμένος με τους άλλους ηγέτες σε ένα στρογγυλό τραπέζι, ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον αναρωτήθηκε αν έπρεπε να συνεχίσουν να φορούν τα σακάκια τους ή αν πρέπει να επιδεικνύουν το «στήθος» τους πριν προσθέσει «Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε πιο σκληροί από τον Πούτιν».

Ο Πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τρίντο είπε από τη άλλη ότι πρέπει να καβαλήσουν «τόπλες άλογα», αναφερόμενος στις εκλεπτυσμένες, προσεκτικά σκηνοθετημένες φωτογραφίες του Ρώσου αρχηγού κράτους. Σε μία από αυτές, το 2009, απεικονίστηκε απλώς να καβαλάει ένα άλογο.

«Δεν ξέρω πώς ήθελαν να γδυθούν, πάνω ή κάτω από τη μέση, ωστόσο το θέαμα θα ήταν ούτως ή άλλως αηδιαστικό, κατά τη γνώμη μου», απάντησε ο Πούτιν μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Τουρκμενιστάν. 

G7: «Έγκλημα πολέμου» το πυραυλικό πλήγμα σε εμπορικό κέντρο στην Ουκρανία

Δεν δίστασε να προσθέσει ότι θα συμβούλευε τους ηγέτες της G7 να πίνουν λιγότερο και να ασκούνται περισσότερο για να επιτύχουν αρμονία μυαλού και σώματος, σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top