ΗΠΑ: 8χρονος σκότωσε βρέφος ενός έτους με το πιστόλι του πατέρα του

Το περιστατικό έγινε σε μοτέλ στη Φλόριντα

Αστυνομία Φλόριντα
Μόλις λίγες εβδομάδες πριν ένοπλος είχε σκοτώσει ανθρώπους σε εκκλησία στην Αλαμπάμα/AP

Μία ακόμα τραγωδία εκτυλίχθηκε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην πολιτεία της Φλόριντα το σαββατοκύριακο καθώς ένα οκτάχρονο αγόρι έπαιζε με το πιστόλι του πατέρα του και σκότωσε ένα κοριτσάκι ενός έτους ενώ τραυμάτισε και ένα παιδί δύο ετών.

Εκτροχιασμός τρένου στις ΗΠΑ: Τουλάχιστον 3 νεκροί, δεκάδες τραυματίες

Το τραγικό περιστατικό συνέβη σε μοτέλ όπου ο πατέρας, Ρόντερικ Ράνταλ, 45 ετών, είχε πάει να βρει τη σύντροφό του. Εκείνος πήγε με τον γιο του. Εκείνη με τα δίδυμα παιδιά της, δύο ετών, και την κορούλα της, ενός έτους.

Ο πατέρας συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για αμέλεια που είχε συνέπεια ανθρωποκτονία, για παράνομη οπλοκατοχή και για αφαίρεση αποδεικτικών στοιχείων από τόπο εγκλήματος, δήλωσε ο Τσιπ Σίμονς, ο σερίφης στην κομητεία Εσκάμπια.

ΗΠΑ: Νεκροί 46 μετανάστες σε φορτηγό στο Τέξας

Κάποια στιγμή ο πατέρας βγήκε από το δωμάτιο και άφησε το όπλο «σε ντουλάπι», εξήγησε ο σερίφης Σίμονς κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Ξέροντας πού ήταν κρυμμένο, «ο γιος του το πήρε κι άρχισε να παίζει με αυτό».

Νέο επεισόδιο πυροβολισμών στις ΗΠΑ: Σκότωσε δύο ανθρώπους σε εκκλησία

«Πυροβόλησε το βρέφος ενός έτους και το σκότωσε. Αφού το διαπέρασε, η σφαίρα τραυμάτισε το ένα από τα δίδυμα, που όμως αναμένεται να επιζήσει», πρόσθεσε ο σερίφης, υπογραμμίζοντας πως η μητέρα των θυμάτων κοιμόταν.

Όταν επέστρεψε ο πατέρας, αφαίρεσε από το δωμάτιο το όπλο και ουσίες, πιθανόν ναρκωτικά, προτού φτάσει η αστυνομία.

ΗΠΑ: 5χρονος πέθανε από τη ζέστη - Τον ξέχασε η μητέρα του στο αυτοκίνητο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top