Νέο επεισόδιο πυροβολισμών στις ΗΠΑ: Σκότωσε δύο ανθρώπους σε εκκλησία

Συνελήφθη ύποπτος στην Αλαμπάμα - Έξαρση των επιθέσεων με όπλα στις ΗΠΑ

To σημείο όπου εκτυλίχθηκε το νέο αιματηρό περιστατικό στις ΗΠΑ/ AP

Νέο επεισόδιο πυροβολισμών στις ΗΠΑ. Ένοπλος σκότωσε δύο ανθρώπους και τραυμάτισε άλλον έναν σε εκκλησία στη Βεστέιβια Χιλς στην Αλαμπάμα. Η αστυνομία συνέλαβε έναν ύποπτο για την επίθεση.

Τέξας: 7χρονος σκοτώθηκε από πυρά αγνώστων την ώρα που κοιμόταν

«Τρεις άνθρωποι στην επισκοπική εκκλησία του Αγίου Στεφάνου χτυπήθηκαν από σφαίρες», ανέφερε η αστυνομία μέσω Facebook.Πρόσθεσε πως συνέλαβε και κρατεί έναν ύποπτο, διαβεβαιώνοντας ότι δεν υπάρχει «καμία περαιτέρω απειλή» για την πόλη.

Νέο επεισόδιο πυροβολισμών στις ΗΠΑ: Σκότωσε δύο ανθρώπους σε εκκλησία -1

Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε μπροστά στην εκκλησία λίγο μετά τις 18:00 χθες Πέμπτη, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη γεύμα της κοινότητας όπου ο καθένας φέρνει ένα πιάτο. 

Μέριλαντ: Τρεις νεκροί σε ένοπλη επίθεση

Η αστυνομία διευκρίνισε πως ο δράστης έφθασε μόνος στην εκκλησία και άνοιξε πυρ. Από τους τρεις ανθρώπους που τραυμάτισαν οι σφαίρες του, δύο υπέκυψαν και ο τρίτος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Νέο επεισόδιο πυροβολισμών στις ΗΠΑ: Σκότωσε δύο ανθρώπους σε εκκλησία - 2

Οι ΗΠΑ βιώνουν το τελευταίο διάστημα έξαρση των επιθέσεων με τη χρήση πυροβόλων όπλων, με χειρότερη από τις πρόσφατες αυτή που διέπραξε μαθητής λυκείου σε δημοτικό σχολείο στην Ουβάλντε του Τέξας την 24η Μαΐου, όταν έχασαν τη ζωή τους 21 άνθρωποι: 2 δασκάλες και 19 παιδιά.

Τέξας: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο δράστης μπαίνει στο σχολείο

Από την αρχή της χρονιάς, έχουν σκοτωθεί από σφαίρες ήδη πάνω από 20.000 άνθρωποι στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον εξειδικευμένο ιστότοπο Gun Violence Archive, συμπεριλαμβανομένων των αυτοκτονιών με τη χρήση πυροβόλων όπλων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top