Μωρό έπεσε από το καθισματάκι και το πάτησε η μητέρα του με το αυτοκίνητο

Το 10 μηνών κοριτσάκι δεν ήταν δεμένο με τη ζώνη του

Ασθενοφόρο

 

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, όπου ένα 10 μηνών κορίτσι τραυματίστηκε θανάσιμα κατά λάθος από τη μητέρα του στο κεφάλι. 

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Woodbridge, όταν το κοριτσάκι έφυγε από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, σύμφωνα με τις πληροφορίες καθόταν χωρίς να φορά ζώνη, βρέθηκε στον δρόμο και η 35χρονη μητέρα του, που οδηγούσε το όχημα, το χτύπησε στο κεφάλι. 

Μέριλαντ: Τρεις νεκροί σε ένοπλη επίθεση

Οι συνθήκες του δυστυχήματος

Μόλις η μητέρα άκουσε τον θόρυβο και συνειδητοποίησε ότι κάτι είχε συμβεί, τρομοκρατημένη, έσπευσε να δει τι ήταν αυτό που χτύπησε με το όχημά της. 

ΗΠΑ: Άστεγος πνίγηκε αβοήθητος σε λίμνη

Η απόσταση που θα διένυαν ήταν μικρή, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατευθύνονταν προς τους κοντινούς κάδους απορριμμάτων και μετά θα επέστρεφαν στο σπίτι, όπου θα γινόταν οικογενειακή συνάντηση. 

«Όταν ένα από τα μέλη της οικογένειας άνοιξε την πίσω πόρτα του οχήματος, το παιδί, που δεν ήταν δεμένο, έπεσε από το όχημα στο οδόστρωμα», ανέφερε η αστυνομία. «Η οδηγός βγήκε αμέσως από το όχημα για να ελέγξει αν είναι καλά το παιδί».

«Το όχημα είχε ακόμη μέσα ταχύτητα, όταν η οδηγός βγήκε έξω, με αποτέλεσμα να κυλήσει προς τα εμπρός και να χτυπήσει το παιδί», πρόσθεσε η αστυνομία.

Τραγωδία στη Φλόριντα: 2χρονο αγοράκι πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα του

Το 10 μηνων κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του και πέθανε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top