Τραγωδία στη Φλόριντα: 2χρονο αγοράκι πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα του

Βρήκε το πιστόλι του στο δωμάτιο και τράβηξε τη σκανδάλη κατά λάθος

Τραγωδία στη Φλόριντα: 2χρονο αγοράκι πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα του

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στη Φλόριντα, όταν ένα αγοράκι μόλις δύο ετών πυροβόλησε και σκότωσε άθελά του τον πατέρα του. 

Όλα συνέβησαν στις 26 Μαΐου. Το αγοράκι βρήκε το όπλο στο δωμάτιο χωρίς την επίβλεψη των γονέων του και άρχισε να το επεξεργάζεται. 

ΗΠΑ: Πυροβόλησε και σκότωσε δύο γυναίκες σε πάρκινγκ εκκλησίας

Όταν έφτασε η αστυνομία στο σπίτι της οικογένειας βρήκε τη μητέρα να κάνει μαλάξεις στον σύζυγό της, ο οποίος είχε πυροβοληθεί στην πλάτη κι είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Αρχικά οι αστυνομικοί πίστεψαν ότι κάποιος εισέβαλε στο σπίτι και πυροβόλησε τον 26χρονο, όμως η πραγματικότητα ήταν ακόμα πιο τραγική. Το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά του ζευγαριού αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι ο μικρότερος αδελφός του ήταν εκείνος που πυροβόλησε τον πατέρα τους. 

Μακελειό στο Τέξας: 18χρονος σκότωσε 19 μαθητές σε δημοτικό σχολείο

Το όπλο βρισκόταν μέσα σε σάκο που είχε αφήσει ο πατέρας στο πάτωμα. Το αγοράκι το βρήκε και την ώρα που το περιεργαζόταν, τράβηξε τη σκανδάλη κατά λάθος και πυροβόλησε τον πατέρα του στην πλάτη, την ώρα που εκείνος έπαιζε ένα βιντεοπαιχνίδι στην τηλεόραση.

Στο ίδιο δωμάτιο βρίσκονταν και τα πέντε μέλη της οικογένειας, ανάμεσά τους κι ένα κοριτσάκι πέντε μηνών. 

Σύμφωνα με τον σερίφη της περιοχής οι δύο γονείς αντιμετώπιζαν διώξεις για παραμέληση των παιδιών και χρήση ναρκωτικών ουσιών, αλλά ήταν ελεύθεροι υπό όρους. 

«Οι κάτοχοι όπλων που δεν τα αποθηκεύουν με ασφαλή τρόπο δεν απέχουν παρά κλάσματα του δευτερολέπτου από μια τέτοια τραγωδία», σημείωσε.

Τέτοια δυστυχήματα είναι συνηθισμένα στις ΗΠΑ. Τον Αύγουστο του 2021, παιδί 2 ετών πήρε στα χέρια του όπλο που βρισκόταν μέσα σε σακίδιο πλάτης και σκότωσε πυροβολώντας στο κεφάλι τη μητέρα του, η οποία συμμετείχε σε βιντεοκλήση μέσω Zoom.

Η ανακοίνωση του δυστυχήματος έγινε την ώρα που συνεχίζεται ο διάλογος για τον έλεγχο των πυροβόλων όπλων στις ΗΠΑ, έπειτα από τις πολύνεκρες επιθέσεις σε σούπερ μάρκετ, σε πρωτοβάθμιο σχολείο και σε νοσοκομείο μέσα σε λίγες ημέρες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top