Τέξας: «Ο γιος μου δεν ήταν βίαιο άτομο», λέει η μητέρα του μακελάρη

Ο 18χρονος δράστης δεχόταν bullying και καυγάδισε συνέχεια με τη μητέρα του

To μακελειό στο δημοτικό σχολείο του Τέξας έχει βυθίσει στο πένθος όλες τις ΗΠΑ. Η μητέρα του 18χρονου που αιματοκύλισε μαθητές και δασκάλες μίλησε στη βρετανική Daily Mail λέγοντας ότι ποτέ δε φανταζόταν ότι ο γιος της θα έκανε κάτι τέτοιο. 

Με έφηβους στην Ελλάδα συνομιλούσε ο μακελάρης του Τέξας

Μετά από τη σφαγή στο δημοτικό βγήκε να μιλήσει η 39χρονη μητέρα του δράστη Αντριάνα Ράγιες η οποία δεν μπορεί να πιστέψει πως ο γιος της πυροβόλησε τη γιαγιά του και μετά σκόρπισε τον θάνατο στο δημοτικό σχολείο. Και όλοι αναρωτιούνται...Δεν κατάλαβε ότι ο γιος της τον τελευταίο καιρό, όπως λένε μαρτυρίες, συμπεριφερόταν παράξενα; 

Τα διεθνή μέσα μεταδίδουν πως η σχέση τους ήταν τρικυμιώδης και καυγάδιζαν πολύ συχνά κυρίως για θέματα γύρω από το σχολείο, το οποίο παράτησε ο νεαρός δολοφόνος και τελικά δεν κατάφερε να αποφοιτήσει. 

Τέξας: «Πήγα να βοηθήσω και έμαθα ότι η κόρη μου ήταν νεκρή»

Δεχόταν bullyingκαι για τη δεινή οικονομική του κατάσταση. Ίσως είναι και αυτός ένας παράγοντας που πυροδότησε την οργή του. Πάντως ο τελευταίος καυγάς με τη μητέρα του, η οποία ζει με τον 62χρονο σύντροφό της, έγινε πριν από δυο μήνες γιατί εκείνη αποσύνδεσε το wi fi. Τότε ο 18χρονος έφυγε και πήγε να ζήσει με τη γιαγιά του. Περιγράφοντάς τον η μητέρα του, Ανδριάνα Ραγιες, είπε: «Ο γιος μου δεν ήταν βίαιο άτομο. Είμαι έκπληκτη με αυτό που έκανε. Ήταν ένας μοναχικός άνθρωπος, που δεν είχε πολλούς φίλους και περνούσε πολλή ώρα με τον εαυτό του. Τελευταία μιλήσαμε ανήμερα των γενέθλιων του. Είχα μια κάρτα και ένα λούτρινο ζωάκι Σνούπι να του δώσω».

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top