Τέξας: «Πήγα να βοηθήσω και έμαθα ότι η κόρη μου ήταν νεκρή»

Η σοκαριστική μαρτυρία ενός διασώστη από το μακελείο στο Τέξας

Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν ο 18χρονος αρχίσει να σκορπά τον θάνατο στο σχολείο του Τέξας/ Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ο Έιντζελ Γκάρζα, διασώστης στο επάγγελμα, με δάκρυα στα μάτια κρατά μία φωτογραφία της κόρης του, Αμερί Τζο Γκάρζα, ενός από τα 19 παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στο μακελειό στο δημοτικό σχολείο Robb του Τέξας.

Μακελειό Τέξας: Συντρετριμμένοι οι συγγενείς των νεκρών παιδιών
 

Τέξας: Ο μακελάρης σκότωσε το κορίτσι μπροστά στη φίλη της

«Πώς βλέπεις αυτό το κορίτσι και το πυροβολείς;», αναρωτήθηκε ο τραγικός πατέρας, μιλώντας στον Άντερσον Κούπερ του CNN, και ανέφερε πως έμαθε ότι η κόρη του ήταν ένα από τα θύματα όταν βρέθηκε στο σχολείο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

«Ένα κοριτσάκι ήταν γεμάτο αίματα από το κεφάλι μέχρι τα πόδια. Βρισκόταν σε κατάσταση υστερίας, λέγοντας ότι πυροβόλησαν την καλύτερή της φίλη. Έλεγε ότι σκότωσαν την καλύτερή της φίλη και ότι δεν αναπνέει. Όταν ρώτησα το όνομα του κοριτσιού μου είπε, Αμερί».

Η Αμερί είναι ένα από τα θύματα του μακελάρη στο δημοτικό σχολείο στο Τέξας / Facebook Angel Garza

Η Αμερί είναι ένα από τα θύματα του μακελάρη στο δημοτικό σχολείο στο Τέξας / Facebook Angel Garza

Τέξας: Της έκαναν δώρο το κινητό τηλέφωνο για τα γενέθλιά της

Με αυτόν τον τραγικό τρόπο πληροφορήθηκε τον θάνατο της κόρης του, η οποία έγινε 10 ετών στις 10 Μαΐου. Για δώρο είχε ζητήσει από τους γονείς της ένα κινητό τηλέφωνο.  Δύο συμμαθητές της είπαν στον πατέρα της ότι χρησιμοποίησε αυτό ακριβώς το κινητό για να να καλέσει την άμεση δράση, όταν ο Σαλβαδόρ Ράμος μπήκε στην τάξη της οπλισμένος με ένα AR-15, την Τρίτη.

Μια φίλη της μητέρας της Αμερί, η Κίμπερλι Γκαρσία, δημιούργησε μια σελίδα GoFundMe για να υποστηρίξει την οικογένεια.

«Ήταν τόσο έξυπνη και τόσο καλό παιδί. Η Αμερί είναι μία ήρωας γιατί έχασε τη ζωή της προσπαθώντας να καλέσει την αστυνομία».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top