Με έφηβους στην Ελλάδα συνομιλούσε ο μακελάρης του Τέξας

«Θα ανοίξω πυρ σε δημοτικό σχολείο» είχε πει σε 15χρονη από τη Γερμανία

Ο 18χρονος Σαλβαδόρ Ράμος που σκόρπισε τον θάνατο σε δημοτικό σχολείο στο Τέξας συνομιλούσε πολλές ώρες με ξένους στο διαδίκτυο, ανάμεσα σε αυτούς και με έφηβους στην Ελλάδα.

Μακελειό στο Τέξας: 18χρονος σκότωσε 19 μαθητές σε δημοτικό σχολείο

Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, ο Ράμος είπε σε άτομο που γνώρισε μέσω διαδικτύου πως «είχε μόλις πυροβολήσει τη γιαγιά του και επρόκειτο να ανοίξει πυρ σε ένα δημοτικό σχολείο».

Μακελειό Τέξας: Συντρετριμμένοι οι συγγενείς των νεκρών παιδιών

Το άτομο αυτό, ένα 15χρονο κορίτσι στη Γερμανία, η οποία ζήτησε να κατονομαστεί μόνο με το ψευδώνυμο της, Cece είπε σε μια συνέντευξή της ότι είχε γνωρίσει τον Σαλβαδόρ Ράμος περίπου δύο εβδομάδες πριν στο Yubo.

Μακελειό Τέξας

Στη φονική επίθεση σκοτώθηκαν 19 μαθητές και δύο δασκάλες

Τέξας: Ο 18χρονος δράστης σκότωσε κορίτσι την ώρα που καλούσε την αστυνομία

Το Yubo είναι μια εφαρμογή που επιτρέπει στους ανθρώπους να κάνουν livestream με ξένους και μέσω του οποίου έφηβοι από την Καλιφόρνια μέχρι την Ελλάδα είπαν ότι είχαν αλληλεπιδράσει με τον δράστη.

Τέξας: «Έχω ένα μυστικό» - Τα μηνύματα του 18χρονου πριν το μακελειό

Η Cece είπε πως ο Ράμος της έκανε βιντεοκλήση από ένα μαγαζί που πουλάει όπλα κάποιες μέρες πριν από τα γενέθλιά του και πως αγόρασε ένα όπλο τύπου AR-15 rifle.

Τέξας: «Πήγα να βοηθήσω και έμαθα ότι η κόρη μου ήταν νεκρή»

Τη Δευτέρα το απόγευμα, μια μέρα πριν από το μακελειό, ο Ράμος της είπε πως έφτασε ένα πακέτο στο σπίτι του και της έστειλε μια φωτογραφία με ένα μεγάλο ξύλινο κιβώτιο το οποίο είπε στη συνέχεια πως περιείχε πυρομαχικά.

Οι δασκάλες της 4ης τάξης που σκοτώθηκαν στο μακελειό στο Τέξας

Το πρωί της Τρίτης ο Ράμος της έδειξε τα ρούχα που φορούσε, τα οποία ήταν μαύρα. Της είπε επίσης ότι δεν μπορούσε να της πει το μυστικό του μέχρι ο παππούς του να φύγει από το σπίτι.

Μακελειό Τέξας

Το σχολείο που έγινε το μακελειό

Τέξας: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο δράστης μπαίνει στο σχολείο


Αργότερα της είπε ότι περίμενε τη γιαγιά του και στο μήνυμα που ακολούθησε είπε πως «Μόλις πυροβόλησα τη γιαγιά μου στο κεφάλι».Το τελευταίο μήνυμα του Ράμος ήταν σοκαριστικό καθώς είπε στην Cece πως «θα ανοίξω πυρ σε δημοτικό σχολείο.»

Τέξας: «Ώρα να πεθάνετε», φώναζε στους μαθητές ο 18χρονος

Αφού ο 18χρονος σκότωσε 19 παιδιά και 2 δασκάλες, η Cece επικοινώνησε με αστυνομικές αρχές των ΗΠΑ ενώ δήλωσε μετανιωμένη που καθυστέρησε καθώς όπως είπε «ίσως να μπορούσα και να το αποτρέψω».

Τέξας: Ο Χαβιέρ, ο Ουζίγια και η Μακένα ανάμεσα στα παιδιά που σκοτώθηκαν

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top