Αλαμπάμα: Νεκρή η δεσμοφύλακας που το έσκασε με τον ισοβίτη

Αυτοπυροβολήθηκκε η 58χρονη - Λέγεται ότι είχε σχέση με τον κρατούμενο

Βίντεο από κάμερα παρακολούθησης που δείχνει τη δεσμοφύλακα Βίκυ Γουάιτ και τον ύποπτο για φόνο Κέισι Γουάιτ να μπαίνουν στο όχημα ενός σερίφη και να απομακρύνονται / βίντεο από ΑΡ 

Αυτοπυροβολήθηκε και υπέκυψε στα τραύματά της η δεσμοφύλακας που που είχε βοηθήσει ισοβίτη να αποδράσει από τις φυλακές της Αλαμπάμα. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η Βίκυ Γουάιτ, 58 ετών, πέθανε στο νοσοκομείο, αφότου αυτή και ο Κέισι Γουάιτ, 38 ετών, συνελήφθησαν στην Ιντιάνα μετά από καταδίωξη της αστυνομίας. 

Κολομβία: Εκδόθηκε στις ΗΠΑ ο βαρόνος των ναρκωτικών «Οτονιέλ»

Οι δυο τους είχαν εξαφανιστεί από φυλακή στην κομητεία Lauderdale στις 29 Απριλίου, ενώ πιστεύεται ότι είχαν ερωτική σχέση. Σύμφωνα με αξιωματούχους, εθεάθησαν μαζί για τελευταία φορά, όταν η δεσμοφύλακας τον μετέφερε για μια ψεύτικη αξιολόγηση ψυχικής υγείας. 
 
Ήταν η τελευταία μέρα της  Γουάιτ στη δουλειά πριν από τη συνταξιοδότησή της. Είχε πουλήσει πρόσφατα το σπίτι της και είπε στους συναδέλφους της ότι σχεδίαζε να περάσει περισσότερο χρόνο στην παραλία. 

 
Αργά τη Δευτέρα ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε ότι η Βίκυ Γουάιτ πέθανε σε τοπικό νοσοκομείο, καθώς αυτοπυροβολήθηκε κατά τη σύλληψη της. Περισσότερες πληροφορίες για τον θάνατό της αναμένεται να δοθούν την Τρίτη μετά τη νεκροψία-νεκροτομή. 

Ο σερίφης της κομητείας Λόντερντεϊλ, Ρικ Σίνγκλετον, είπε νωρίτερα ότι το όχημα του ζευγαριού συνετρίβη μετά από καταδίωξη της αστυνομίας στο Έβανσβιλ της Ιντιάνα, οπότε ο Κέισι Γουάιτ παραδόθηκε. 
 
«Πήραμε έναν επικίνδυνο άνδρα από τον δρόμο σήμερα. Δεν πρόκειται να ξαναδεί το φως της δημοσιότητας», είπε. Τη Δευτέρα, ο σερίφης Σίνγκλετον περιέγραψε τον Κέισι Γουάιτ ως «εξαιρετικά επικίνδυνο». 

Αγγλία: Καταζητούμενος παραδόθηκε γιατί δεν άντεχε τους συγκατοίκους του

Ο Κέισι Γουάιτ κατηγορήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 ότι δολοφόνησε με μαχαίρι την 58χρονη Κόνι Ρίτζγουεϊ. Εξέτιε ποινή 75 χρόνων για μια σειρά βίαιων εγκλημάτων το 2015, όπως διάρρηξη, κλοπή οχήματος και καταδίωξη από την αστυνομία. 
 
Φέρεται ότι ομολόγησε τη δολοφονία, αλλά αργότερα δήλωσε αθώος λόγω παραφροσύνης και περίμενε τη δίκη στη φυλακή της κομητείας Lauderdale όταν εξαφανίστηκε, πρόσθεσαν οι αρχές. Αντιμετωπίζει την ποινή της εκτέλεσης εάν καταδικαστεί. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top