Ρωσία: Ετοιμάζεται πραξικόπημα κατά του Πούτιν;

«Εμφανίστηκε» ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργέι Σοϊγκού

«Στενεύει» ο κλοιός γύρω από τον Πούτιν. Υπάρχει ακόμη και ο κίνδυνος πραξικοπήματος από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες. 

Μπάιντεν: Άν η Ρωσία χρησιμοποιήσει χημικά στην Ουκρανία, θα απαντήσουμε

Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, έτσι ισχυρίζεται ο Ρώσος ακτιβιστής Βλαντίμιρ Οσέτσκιν, ένας άνδρας που καταζητείται επειδή αποκάλυψε την κακοποίηση κρατουμένων στις ρωσικές φυλακές. Το χάος στην Ουκρανία, οι ρωσικές απώλειες αλλά και οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί από τη Δύση στη χώρα έχουν δυσαρεστήσει τόσο τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες (FSB), όπως λέει, που δεν αποκλείεται να ενορχηστρώσουν ένα πραξικόπημα. 

«Εμφανίστηκε» ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργέι Σοϊγκού

Στο Κρεμλίνο , υπάρχει μία αναστάτωση με τους έμπιστους του Πούτιν . Εδώ και σχεδόν 24 ώρες έχει… «βουήξει» ο τόπος ότι ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού, δεν έχει εμφανιστεί δημόσια εδώ και μέρες. Τελικά τον «εμφάνισαν». 

Ουκρανία: Τουλάχιστον 6 άμαχοι νεκροί από βομβαρδισμό στο Χάρκοβο

Η τελευταία του εμφάνιση ήταν στις 11 Μαρτίου. Πολλοί αναρωτήθηκαν πώς ο Υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Σοϊγκού, που έχει καλή σχέση με τα ΜΜΕ, έχει εξαφανιστεί. Αρκετοί είπαν πώς ο Πούτιν ψάχνει τους υπαίτιους για το γεγονός πως η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία δεν βγήκε όπως του έταξαν. 

ΝΑΤΟ: «Καλούμε τον Πρόεδρο Πούτιν να σταματήσει αμέσως τον πόλεμο»

Ωστόσο, το Κρεμλίνο για να «κλείσει στόματα» έδωσε στη δημοσιότητα μέσω του πρακτορείου Ria, βίντεο από την τηλεδιάσκεψη που ο Υπουργός Άμυνας ενημερώνει το Ρώσο Πρόεδρο. Μάλιστα, ζούμαραν την εικόνα για να φανεί ο Σεργκέι Σοϊγκού, πως είναι εκεί και… ζωντανός. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top