Τήλος: Βίντεο ντοκουμέντο με την 29χρονη να φωνάζει βοήθεια

Βγήκαν οι γείτονες στον δρόμο και κάλεσαν την αστυνομία

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για τη δολοφονία της Ειρήνης Σπαντοπανάγου από την Τήλο

Συγκλονισμένη παραμένει η ομογένεια στην Αμερική, αλλά και η Τήλος από την άγρια δολοφονία της 29χρονης Ειρήνης Σπαντοπανάγου από τον πρώην σύζυγό της στο σπίτι της στο Λονγκ Άιλαντ. 

Άγρια δολοφονία ομογενούς από την Τήλο – Τη σκότωσε ο πρώην σύζυγός της

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας γειτονικού σπιτιού έχει καταγράψει τις τελευταίες δραματικές στιγμές της νεαρής μητέρας, ενώ ακούγονται τα ουρλιαχτά της και οι κραυγές βοήθειας. 

Ειρήνη Τήλος

Η 29χρονη Ειρήνη που δολοφονήθηκε από την πρώην σύζυγό της

Στο ίδιο βίντεο ακούγονται και οι φωνές της 22χρονης συντρόφου του δράστη, την οποία, επίσης, μαχαίρωσε και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο νοσοκομείο. 

Πώς έγινε το φονικό

Η δολοφονία της άτυχης Ειρήνης έγινε το περασμένο Σάββατο 12 Μαρτίου στην περιοχή Μασαπίκουα στο Λονγκ Άιλαντ, όπου ζούσε με τη μόλις 17 μηνών κόρη της Αλέσια. 

Το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε διάσταση με τον 34χρονο σύζυγό της, ο οποίος είχε ήδη νέα σχέση με μια άλλη γυναίκα. 

Γύρω στις 19:00 ο δράστης πήγε στο σπίτι της Ειρήνης και για άγνωστη ακόμη αιτία της επιτέθηκε με μαχαίρι. Στη συνέχεια στράφηκε εναντίον της 22χρονης συντρόφου του, τραυματίζοντάς τη σοβαρά και στο τέλος αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του με το ίδιο μαχαίρι. 

Τήλος δολοφονία

Η Ειρήνη με την κόρη της στην βάφτισή της

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, οι γείτονες που άκουσαν της φωνές των δύο γυναικών που καλούσαν σε βοήθεια, ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία έφτασε σε λίγα λεπτά μαζί με ασθενοφόρο. 

Οι διασώστες βρήκαν και τους τρεις αιμόφυρτους στο πάτωμα και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο της περιοχής. Δυστυχώς, η Ειρήνη κατέληξε την επόμενη μέρα, ενώ η 22χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται. Ο 34χρονος υπέκυψε στα τραύματά του την Τρίτη 15 Μαρτίου. 

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του άγριου φονικού της 29χρονης Ειρήνης, η οποία ήταν και το μοναδικό παιδί της οικογένειας Σπαντοπανάγου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top