Άγρια δολοφονία ομογενούς από την Τήλο – Τη σκότωσε ο πρώην σύζυγός της

Τη δολοφόνησε 17 μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού τους

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην μικρή κοινωνία της Τήλου η στυγερή γυναικοκτονία μιας 29χρονης Ελληνοαμερικανίδας από τον σύζυγό της. 

Η άτυχη Ειρήνη μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον πρώην σύζυγό της μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Μασαπίκουα του Long Island, το περασμένο Σάββατο. Από τον σύντομο γάμο μαζί του είχε αποκτήσει μια κορούλα μόλις 17 μηνών που έμενε μαζί της.

γυναικοκτονία - δολοφονία Ειρήνης από την Τήλο

Η άτυχη Ειρήνη με το κοριτσάκι της

Όπως αναφέρει η dimokratiki, επικαλούμενη αμερικανικά ΜΜΕ, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φέρεται να κυκλοφορεί βίντεο από κάμερα ασφαλείας διπλανού σπιτιού, στο οποίο ακούγονται οι φωνές και οι εκκλήσεις για βοήθεια της 29χρονης τη στιγμή που δεχόταν τα απανωτά μαχαιρώματα από τον 34χρονο πρώην σύζυγό της. Στο ίδιο βίντεο ακούγονται οι φωνές και μιας 22χρονης που βρισκόταν στο σπίτι και που επίσης τραυματίστηκε και φέρεται να υπήρξε σύντροφός του δράστη, μετά τη λήξη του γάμου του με την Ειρήνη.

Τήλος - γυναικοκτονία Ειρήνης από ΗΠΑ

Ο 34χρονος αφού μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την Ειρήνη και αφού τραυμάτισε σοβαρά την 22χρονη πρώην σύντροφό του, φέρεται να έστρεψε το μαχαίρι προς το μέρος του και να επιχείρησε να αυτοκτονήσει. Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης οι γείτονες που άκουσαν τις δύο γυναίκες να καλούν σε βοήθεια, ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία έφτασε σε λίγα λεπτά μαζί με άνδρες των πρώτων βοηθειών εντοπίζοντας αιμόφυρτους και τους τρεις.

Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όμως η άτυχη ομογενής δεν τα κατάφερε και κατέληξε την επόμενη ημέρα, όπως και ο δράστης. Η 22χρονη εξακολουθεί να δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα της γυναικοκτονίας που έχει συγκλονίσει.

Η κηδεία της άτυχης Ειρήνης θα τελεστεί σήμερα στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου Νέας Υόρκης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top