Νεκρή μία 24χρονη Ουκρανή δημοσιογράφος στο Κίεβο - «Κόλαση» η πρωτεύουσα

Οι πρωθυπουργοί Πολωνίας, Τσεχίας και Σλοβενίας έφτασαν στο Κίεβο 

Νεκροί, τραυματίες και κατεστραμμένα κτίρια υπάρχουν στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, η οποία δοκιμάζεται σκληρά. 

Ο Δήμαρχος του Κιέβου υποστηρίζει ότι το νερό και το ρεύμα δε θα σταματήσει, ωστόσο οι περισσότεροι προσπαθούν να φύγουν. 

Ουκρανία: Σκοτώθηκε εικονολήπτης του Fox News

Νωρίτερα σήμερα έχασε τη ζωή του ένας εικονολήπτης του FoxNews αλλά και μία 24χρονη Ουκρανή δημοσιογράφος, η οποία επέβαινε στο ίδιο όχημα. 

Ουκρανία: Οι πρωθυπουργοί Πολωνίας, Τσεχίας και Σλοβενίας έφτασαν στο Κίεβο 

Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας έφτασε στην ουκρανική πρωτεύουσα Κίεβο μαζί με τους ομολόγους του από την Τσεχία και τη Σλοβενία, ανακοίνωσε ο ίδιος ο Πολωνός πρωθυπουργός νωρίς σήμερα το βράδυ.

Ρωσία: Πρόστιμο 30.000 ρουβλίων στη δημοσιογράφο που διαμαρτυρήθηκε

«Πρέπει να σταματήσουμε την τραγωδία που συμβαίνει στην Ανατολή το συντομότερο δυνατό», έγραψε ο Ματέους Μοραβιέτσκι με ανάρτηση στο Facebook. 

«Γι’ αυτό, μαζί με τον (Πολωνό) αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Γιαρoσλάβ Κατσίνσκι και τους πρωθυπουργούς Πετρ Φιάλα και Γιάνεζ Γιάνσα βρισκόμαστε στο Κίεβο».

Ουκρανία: Τουλάχιστον 600 κτίρια έχουν καταστραφεί στο Χάρκοβο από τους βομβαρδισμούς   

Περισσότερα από 600 κτίρια έχουν καταστραφεί στο Χάρκοβο, τη δεύτερη σε πληθυσμό πόλη της Ουκρανίας, αφότου ξεκίνησε η ρωσική εισβολή, ανέφερε σήμερα ο δήμαρχος Ιχόρ Τερέχοφ.

Ζελένσκι: «Συνειδητοποιούμε ότι η Ουκρανία δε θα γίνει μέλος του ΝΑΤΟ»

«Σχολεία, βρεφονηπιακοί σταθμοί, νοσοκομεία, κλινικές καταστράφηκαν. Ο ρωσικός στρατός μας βομβαρδίζει διαρκώς από ξηράς και αέρος», είπε ο δήμαρχος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση.

Ο Τερέχοφ σημείωσε πάντως ό,τι όποιος θέλει να φύγει από την πόλη έχει ακόμη τη δυνατότητα να το κάνει, είτε οδικώς είτε με τρένο.
 
Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top