Βίντεο της ουκρανικής Βουλής με ειδικά εφέ δείχνει βομβαρδισμούς στο Παρίσι

Το μήνυμα προς την ΕΕ: «Αν πέσει η Ουκρανία, θα πέσετε και εσείς»

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο ανέβασε στο twitter το κοινοβούλιο της Ουκρανίας, στο οποίο φαίνεται να βομβαρδίζεται το Παρίσι. Η Ουκρανική Bουλή θέλησε με αυτόν τον τρόπο να επισημάνει πως αν επικρατήσει ο Πούτιν στην Ουκρανία, τότε ανοίγει ο δρόμος ακόμα και για εισβολή της Ρωσίας στην υπόλοιπη Ευρώπη. 

Ουκρανία: Νεκροί επτά άμαχοι από πυροβολισμούς σε κομβόι στο Κίεβο 

Το βίντεο ξεκινάει με μια τουρίστρια να φωτογραφίζεται με τον πύργο του Άιφελ, όταν ξαφνικά μαχητικά αρχίζουν να βομβαρδίζουν την γαλλική πρωτεύουσα υπό τις κραυγές τρόμου των πολιτών. Οι εικόνες προκαλούν ανατριχίλα.

Από πολλά σημεία του Παρισιού βγαίνουν μαύροι καπνοί. Μαχητικά αεροσκάφη βομβαρδίζουν ανηλεώς. Στόχος γίνεται ακόμα και ο Πύργος του Άιφελ.

Το βίντεο είναι 45 δευτερολέπτων και φτιάχτηκε με υπερρεαλιστικά ειδικά εφέ. Απευθύνεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία κατηγορείται από τους Ουκρανούς ότι δεν κάνει αρκετά για να προστατεύσει τη χώρα η οποία δέχεται εισβολή από τους Ρώσους.

Ουκρανία: Ανοιχτός ο Ζελένσκι για συνάντηση με τον Πούτιν στο Ισραήλ

«Νομίζεις ότι αυτό δεν αφορά εσένα; Σήμερα είναι η Ουκρανία, αύριο θα είναι όλη η Ευρώπη. Αν πέσουμε εμείς, θα πέσετε κι εσείς», σημειώνει το κοινοβούλιο της Ουκρανίας στο tweet του. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top