Ουκρανία: Κάτοικοι τραγουδούν στα καταφύγια για να πάρουν κουράγιο

Συγκλονίζει το αγόρι που παίζει πιάνο την ώρα των βομβαρδισμών

Συγκλονιστικές στιγμές καταγράφονται στα καταφύγια της Ουκρανίας, όπου καταφεύγουν οι πολίτες της χώρας για να προφυλαχθούν από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς, που μαίνονται από χθες. 

Ουκρανία: Συναγερμός στο Κίεβο - Αναμένεται επίθεση με τεθωρακισμένα

Σε βίντεο που μετέδωσε το Open διακρίνονται εκατοντάδες Ουκρανοί, γυναίκες, παιδιά, ηλικιωμένοι, να είναι στοιβαγμένοι και να προσπαθούν να δώσουν δύναμη ο ένας στον άλλον. 

 

@thomaszoumpos #makiszoumpos ♬ πρωτότυπος ήχος - Thomas (Makis) Zoumpos

 

Οι Ουκρανοί προσπαθούν να βρουν καταφύγιο στο Μετρό του Κιέβου

Μέσα από το τραγούδι, οι νεαρότεροι προσπαθούν να κάνουν τα μικρά παιδιά και τις μητέρες που τρέμουν για την τύχη τους να ξεχαστούν, να ξεφύγει για μια στιγμή το μυαλό τους από την εφιαλτική πραγματικότητα που ζουν και για την οποία δεν ήταν προετοιμασμένοι. 

«Δε θέλω να πεθάνω» - Ραγίζει καρδιές αγοράκι σε καταφύγιο της Ουκρανίας

Την ίδια ώρα, τον γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο που δείχνει ένα νεαρό αγόρι να παίζει μουσική σε ξενοδοχείο στο Χάρκοβο, ενώ η ρωσική εισβολή είναι σε πλήρη εξέλιξη. 

Την ώρα που ο ρωσικός στρατός προέλαυνε στην πόλη, το αγόρι βρήκε καταφύγιο στη μουσική και προσπάθησε να κατευνάσει τον φόβο και την απόγνωσή του, παίζοντας στο πιάνο την αγαπημένη του μελωδία. 

 

@dr_ajmalkhan

Ukraine 💔💔😥😥

♬ Хаги Ваги - kyz9ka
Βίντεο από τα καταφύγια στην Ουκρανία

Ουκρανία: «Δε θα παραδοθώ» - «Όχι» Ζελένσκι να παραδώσει τη χώρα υπό όρους

Το βίντεο ανέβασε στο Twitter η σκηνοθέτης και δημοσιογράφος της Washington Post, Whitney Leaming, που βρίσκεται στην περιοχή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top