ΗΠΑ: Βρέθηκε εξάχρονη που είχε εξαφανιστεί - Την απήγαγαν οι γονείς της

Τα ίχνη της μικρής είχαν χαθεί το 2019

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης ενός εξάχρονου κοριτσιού στη Νέα Υόρκη. Το κοριτσάκι αγνοούταν για πάνω από δύο χρόνια, από το 2019. Τελικά βρέθηκε ζωντανή, κρυμμένη κάτω από τη σκάλα ενός σπιτιού στην ανατολική Νέα Υόρκη.

εξαφάνιση εξάχρονης Νέα Υόρκη

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας ένας ντετέκτιβ που έφτασε στο σημείο μετά από πληροφορίες, βρήκε την εξάχρονη Πέισλι Σούλτις σε ένα μικρό, κρύο και υγρό μυστικό δωμάτιο κάτω από τη σκάλα, όπου κρυβόταν με τη βιολογική μητέρας της, η οποία ωστόσο δεν είχε την κηδεμονία της.

εξαφάνιση ΗΠΑ

Το σημείο όπου βρέθηκε η εξάχρονη 

Οι βιολογικοί γονείς της τετράχρονης τότε Πέισλι την απήγαγαν το 2019, όταν έχασαν την κηδεμονία της ίδιας και της αδερφής της, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Έκτοτε την κρατούσαν κρυμμένη στο σπίτι όπου ζει ο παππούς της, πατέρας του μπαμπά της.

Σημειώνεται ότι την ημέρα της απαγωγής, η μεγαλύτερη αδερφή της Πέιλς ήταν στο σχολείο και έτσι κατέληξε να ζει με νόμιμο κηδεμόνα.

εξαφάνιση ΗΠΑ

Οι γονείς της εξάχρονης Πέισλι

Οι γονείς του κοριτσιού, Κερκ Σούλτις και Κίμπερλι Κούπερ, αλλά και ο παππούς της αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παρέμβαση στην επιμέλεια και έκθεση ανήλικου σε κίνδυνο.

Η Πέισλι εξετάστηκε από γιατρούς και διαπιστώθηκε ότι ήταν καλά στην υγεία της. Αυτά τα δυο χρόνια δεν πήγαινε σχολείο και δε λάμβανε εκπαίδευση ούτε στο σπίτι του παππού της, οπού την έκρυβαν.

Η επιμέλειά της δόθηκε στον νόμιμο κηδεμόνα και της μεγαλύτερης αδελφής της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top