Το ψέμα του απαγωγέα στην 4χρονη Κλίο για να την απομακρύνει από τη σκηνή

Πρώτη φορά μίλησαν οι γονείς της για τις δραματικές στιγμές της απαγωγής

Το ρεπορτάζ του Star στις 4/11/21 για τον 36χρονο απαγωγέα της Κλίο Σμιθ

Ήταν 16 Οκτωβρίου του 2021 όταν η υπόθεση απαγωγής της 4χρονης Κλίο Σμιθ από την Αυστραλία απασχόλησε τα ΜΜΕ όλου του πλανήτη. Το κοριτσάκι βρέθηκε, 18 μέρες μετά, κλειδωμένο στο σπίτι ενός 36χρονου, ο οποίος είχε εμμονή με τις κούκλες, όπως αποδείχτηκε. Ο ίδιος παραδέχτηκε την ενοχή μετά τη σύλληψή του

Κλίο Σμιθ: Στις φυλακές με αλυσίδες στα πόδια ο απαγωγέας της

Η μητέρα της 4χρονης Κλίο και ο πατριός της, Τζέικ Γκλίντον, έδωσαν την πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη στο Channel Nine, αφότου το δίκτυο κατάφερε να κλείσει συμφωνία ύψους δύο εκατομμυρίων δολαρίων, μετά από «σκληρές» διαπραγματεύσεις με το Seven News.

Κλίο Σμιθ: Βίντεο από τη διάσωση της 4χρονης - «Θα σε πάμε να δεις τη μαμά»

Οι γονείς της Κλίο μίλησαν για τις δραματικές στιγμές που έζησαν στο camping όταν αντιλήφθηκαν ότι έλειπε το παιδί, το ψέμα που χρησιμοποίησε ο απαγωγέας για να την πάρει μακριά τους και τη νέα καθημερινότητα της μικρής μετά την απαγωγή.

Η Έλι Σμιθ εξομολογήθηκε ότι φοβάται ότι η 4χρονη δε θα ξεπεράσει ποτέ αυτό που συνέβη. Αποκάλυψε πως η μικρή ξυπνούσε από εφιάλτες, φωνάζοντας, τα πρώτα βράδια. Πλέον το κοριτσάκι κοιμάται με αναμμένα φώτα και δε θέλει κλειδωμένες πόρτες.

Η μικρή Κλίο φαίνεται πως προσπαθεί να απωθήσει από τη μνήμη της στιγμές από το διάστημα που βρισκόταν μακριά από την οικογένειά της. Ωστόσο, θυμάται με ποιον τρόπο την απομάκρυνε από τη σκηνή τους, ο άγνωστος σε κείνη άντρας. 

Αυστραλία: Βρέθηκε ζωντανή η 4χρονη που είχε εξαφανιστεί σε κάμπινγκ!

Ο απαγωγέας άνοιξε το φερμουάρ στη σκηνή από την πλευρά που κοιμόταν το ζευγάρι. Δεν ήξερε πού βρισκόταν το κοριτσάκι κι έτσι πήγε από την άλλη πλευρά, άνοιξε το φερμουάρ και ψιθύρισε στην Κλίο να πάει μαζί του, γιατί η μικρή της αδελφή ήταν άρρωστη και οι γονείς της έπρεπε να τη φροντίσουν. Αυτό ήταν το ψέμα που της είπε και κατάφερε να την απομακρύνει χωρίς φωνές. 

«Η Κλίο είναι διαφορετική»

Η μαμά της Κλίο περιέγραψε και την απίστευτη χαρά της όταν έμαθε τα νέα ότι το παιδί της είχε βρεθεί και ήταν ασφαλές. «Με κάλεσε η αστυνομία γύρω στη 01:00. Κοιμόμουν εκείνη την ώρα και αυτό που σκέφτηκα ήταν αν το τηλεφώνημα θα ήταν για «καλό ή κακό». Απάντησα αμέσως κι άκουσα τον αστυνομικό να μου λέει: “Έχω κάποιον που θέλει να σου πει ένα γεια”. Είπα “Θεέ μου, δεν είναι δυνατόν”».

H Κλίο έχει επιστρέψει στις καθημερινές της δραστηριότητες. Παίζει με την αδερφή της Isla, αλλά η μητέρα της αισθάνεται ότι το παιδί της έχει αλλάξει. «Είναι διαφορετική, και θα είναι πάντα, και αυτή θα είναι η ζωή μας τώρα», κατέληξε. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top