Χούλιγκανς στην Ευρώπη: Σε ποιες χώρες δρουν οι πιο φανατισμένοι

Εκπαιδεύονται σαν στρατιώτες και δίνουν ραντεβού θανάτου

Εξτρεμιστικό κοκτέιλ στα γήπεδα της Ευρώπης. Σκληροπυρηνικές ομάδες χούλιγκανς προσηλυτίζουν νέα μέλη, εκπαιδεύονται σαν στρατιώτες και δίνουν ραντεβού θανάτου αμαυρώνοντας το αθλητικό ιδεώδες. H επικίνδυνη αυτή μόδα έφτασε και στην Ελλάδα. 

Οπαδική βία: Οι αλλαγές που ετοιμάζει η κυβέρνηση στη νομοθεσία   

Εθισμένοι στη βία οι Βούλγαροι νεοναζί χούλιγκανς 

Ονομάζονται Lauta Army. Είναι  οι νεοναζί χούλιγκανς της Βουλγαρίας, γνωστοί για τις ρατσιστικές και βίαιες δράσεις τους. Φορούν full face και εκπαιδεύονται στο ρινγκ. Αρκετοί έχουν περάσει από τον στρατό. 

Οι σκληροπυρηνικοί χούλιγκανς της Ουγγαρίας

Οι Ούγγροι 2nd Sector είναι ό,τι πιο βάρβαρο υπάρχει στην ανατολική Ευρώπη. Ένας  στρατός από χούλιγκανς νεοναζί εξοπλισμένος με αλυσίδες, τέιζερ και ρόπαλα του μπέιζμπολ. 

Νέοι κυνηγοί: Η συμμαχία που τρομοκρατεί τη Γερμανία

Στη Γερμανία, υπάρχουν οι «νέοι κυνηγοί». Πρόκειται για μία συμμαχία 17 συνδέσμων που τους ενώνει η ακροδεξιά τους ιδεολογία. Η αστυνομία χρειάζεται ένταλμα για να μπει στα στέκια τους. 

Ρώσοι χούλιγκανς εκπαιδεύονται στα γυμναστήρια 

Οι Ρώσοι Ultras σπέρνουν τον φόβο και τον τρόμο όπου εμφανίζονται. Κλείνουν ραντεβού σε δάση για ανελέητο ξύλο. Είναι πειθαρχημένοι, μυώδεις. Έχουν τατουάζ με εθνικιστικά σύμβολα, χαιρετούν ναζιστικά. Εκπαιδεύουν ακόμη και γυναίκες. 

Σπέρνουν τον φόβο και τον τρόμο όπου εμφανίζονται και χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως κράχτη για νέα μέλη.
Είναι ορκισμένοι εχθροί των Άγγλων χούλιγκανς. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top