Γαλλία: 10χρονος βρέθηκε νεκρός σε βαλίτσα - Συνελήφθη η μητέρα του

Στο σπίτι που διέμεναν βρέθηκαν ίχνη αίματος - Είχε εξαφανιστεί η 33χρονη

Ακόμα μία υπόθεση παιδοκτονίας είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη, όταν ένας άνδρας στην Ιταλία σκότωσε τον γιο του για να εκδικηθεί τη σύζυγό του/ κεντρικό δελτίο Star 03/01/22

Ένα δεκάχρονο παιδί βρέθηκε πεθαμένο μέσα σε μια βαλίτσα που ήταν πεταμένη σε έναν κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του στη Γαλλία.

Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν την 33χρονη μητέρα του, που έχει εξαφανιστεί και αναζητούταν. Είναι πιθανό να είναι εκείνη που δολοφόνησε το παιδί. Στο σπίτι που διέμεναν βρέθηκαν ίχνη αίματος. Η 33χρονη συνελήφθη στο σπίτι ενός συγγενικού της προσώπου στην κοντινή πόλη Choisy-le-Roi.

Ήταν ο πατέρας που δήλωσε ότι ο 10χρονος γιος του και η 33χρονη σύζυγός του αγνοούνταν από το σπίτι τους, χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, για τον εντοπισμό τους πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή της πυροσβεστικής υπηρεσίας και της αστυνομίας. 
 
«Το παιδί έφερε αρκετά σοβαρά τραύματα, τα οποία πιθανότατα προκλήθηκαν από μαχαίρι», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο του εισαγγελέα. «Η νεκροψία που έχει προγραμματιστεί θα διευκρινίσει τα αίτια του θανάτου».

Η μητέρα έφυγε από το σπίτι  χωρίς τα πράγματά της. Σύμφωνα με το BFMTV, δεν πήρε μαζί της τα υπάρχοντά της και είναι ψυχολογικά ευάλωτη.

Το ζευγάρι αντιμετώπιζε μια δύσκολη κατάσταση, καθώς χώριζε, αλλά εξακολουθούσε να ζει κάτω από την ίδια στέγη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top