Μπέρδεψαν τα έμβρυα σε εξωσωματική και τελικά έκαναν ανταλλαγή μωρών

Πήραν την πραγματική τους κόρη τέσσερις μήνες μετά τη γέννησή της

Ζευγάρι από την Καλιφόρνια γέννησε ξένο παιδί, αφού του δόθηκε λάθος έμβρυο από κλινική αναπαραγωγής κατά τη διάρκεια εξωσωματικής γονιμοποίησης. 

Το πρώτο «παιδί του σωλήνα» έχει γενέθλια!

Η Daphna και ο Alexander Cardinale απευθύνθηκαν στην κλινική και τον Σεπτέμβριο του 2019 η Daphna γέννησε ένα κοριτσάκι, το οποίο δεν τους έμοιαζε καθόλου. Μετά από ένα τεστ DNA, βρήκαν το ζευγάρι που έφερε στον κόσμο την κόρη τους και μαζί αποφάσισαν να ανταλλάξουν τα κορίτσια.

Οι Cardinales μηνύουν την κλινική που εδρεύει στο Λος Άντζελες, το Κέντρο Αναπαραγωγικής Υγείας της Καλιφόρνια, καθώς και το εμβρυολογικό εργαστήριο για ιατρικό λάθος, αμέλεια και δόλια απόκρυψη. 

Σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε τη Δευτέρα, η κ. Cardinale είπε ότι «η στενοχώρια και η σύγχυση της οικογένειάς της δεν μπορούν να υποτιμηθούν».

Cardinale
Οι Cardinales μηνύουν την κλινική, που εδρεύει στο Λος Άντζελες, διότι τους δόθηκε λάθος έμβρυο κατά τη διάρκεια εξωσωματικής γονιμοποίησης - Εδώ με την πρώτη τους κόρη / Πηγή: facebook/Daphna Cardinale

«Οι αναμνήσεις μας από τον τοκετό θα είναι πάντα μολυσμένες από την άρρωστη πραγματικότητα ότι το βιολογικό μας παιδί δόθηκε σε κάποιον άλλο και το μωρό που πάλεψα να φέρω σε αυτόν τον κόσμο δεν ήταν δικό μου». Η κυρία Cardinale είπε ότι «της έκλεψαν την ικανότητα να κουβαλάω το δικό μου παιδί».

Σύμφωνα με τη μήνυση, το ζευγάρι ζήτησε βοήθεια από την κλινική αναπαραγωγής το καλοκαίρι του 2018. Η ίδια γέννησε τον επόμενο χρόνο ένα παιδί που νόμιζαν ότι ήταν δικό τους.

Στην αίθουσα τοκετού, όπως εξομολογείται ο σύζυγος της γυναίκας περίμενε ένα ξανθό μωρό και εξεπλάγη όταν είδε το κοριτσάκι, καθώς «βγήκε με πολύ πιο σκούρο δέρμα», όπως αναφέρεται στη μήνυση.

Σχεδόν δύο μήνες αργότερα, η οικογένεια αποφάσισε να κάνει τεστ DNA και τελικά διαπίστωσαν ότι δεν είχαν βιολογική σχέση με το βρέφος.

Στη συνέχεια, βρήκαν το ζευγάρι από την Καλιφόρνια που είχε φέρει στον κόσμο την πραγματική τους κόρη.

Πρώτη φορά στα χρονικά:Zήτησε να κάνει εξωσωματική με το σπέρμα του νεκρού συζύγου της

Η κόρη τους ήταν περίπου τεσσάρων μηνών όταν την είδαν για πρώτη φορά. Μετά από αρκετές συναντήσεις, τα ζευγάρια συμφώνησαν να περάσουν από τη νομική διαδικασία της επίσημης ανταλλαγής των μωρών, η οποία έγινε τον Ιανουάριο του 2020.

Πρόσθεσε ότι το περιστατικό ήταν πιο δύσκολο για την επτάχρονη κόρη του ζευγαριού, η οποία πάλεψε να καταλάβει την ανταλλαγή. Η κυρία Cardinale, θεραπεύτρια, και ο σύζυγός της, τραγουδιστής-τραγουδοποιός, αναζητούν έκτοτε θεραπεία ψυχικής υγείας για «συμπτώματα άγχους, κατάθλιψης και PTSD».

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top