Ερντογάν: Το 2023 οι εκλογές στην Τουρκία   

Με τραγούδι μετά το μπάσκετ προσπάθησε να δείξει ότι είναι υγιής    

Πάση θυσία προσπαθεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να διατηρήσει το προφίλ του ισχυρού αγέρωχου ηγέτη. Εμφανίζεται όπου μπορεί για να δείξει στον τουρκικό λαό ότι χαίρει άκρας υγείας και ότι οι προεδρικές εκλογές στην Τουρκία θα γίνουν το 2023. 

Βίντεο: Με το ζόρι περπατάει ο Ερντογάν - Όργιο φημών για την υγεία του

Όπως μετέδωσε η Μαρία Τσιλινίκου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, αφού χθες τον είδαμε  να παίζει μπάσκετ, σήμερα είπε και ένα τραγούδι! Συναντήθηκε με μαθητές μουσικού σχολείου στη Κωνσταντινούπολη και έδειξε για άλλη μία φορά τις φωνητικές του ικανότητες. Από την ημέρα που κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι είναι βαριά άρρωστος, προσπαθεί με κάθε τρόπο να τις διαψεύσει, κάνοντας μία σειρά εμφανίσεων καi αφού προηγουμένως, χθες,  προσπάθησε να «παίξει» -τρόπο τινά - μπάσκετ με μαθητές. Βέβαια σήμερα σε όλες εκδηλώσεις προκάλεσε εντύπωση ότι σε κανένα πλάνο δεν φαίνεται να περπατάει.  

Ερντογάν: Παίζει μπάσκετ για να δείξει ότι μπορεί

Στις φωτογραφίες ήταν ακίνητος και πολλοί λένε ότι με αυτό το τρόπο θέλει να καλύψει την αστάθειά του. Πολλοί επίσης σχολιάζουν τη φωτογραφία στην οποία ο Ερντογάν ποζάρει σαν στήλη άλατος  και με παγωμένο βλέμμα, σαν να μην καταλαβαίνει ότι δίπλα του είναι ο κουμπάρος του και τούρκος ποδοσφαιριστής Μεσούτ Οζίλ. 

Ερντογάν: Δεν πάει στη Διάσκεψη για τη Λιβύη επειδή προσκλήθηκε η Ελλάδα!

Όσον αφορά το τέλος που επιχείρησε να βάλει στα σενάρια πρόωρων εκλογών, ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι θα γίνουν κανονικά στη λήξη της θητείας του, στις 14 Ιουνίου 2023. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top