Βίντεο: Με το ζόρι περπατάει ο Ερντογάν - Όργιο φημών για την υγεία του

Δεν πήγε στη Γλασκώβη επειδή δεν του έδωσαν 85 αυτοκίνητα ασφαλείας

Απόσπασμα από την ομιλία του Ερντογάν για το Αφγανιστάν που μπερδεύει τα λόγια του 8/9/21

Ιδιαίτερα καταβεβλημένος εμφανίζεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε βίντεο από την υποδοχή των εκπροσώπων των ξένων χωρών στην εθνική γιορτή της 29/10.

Ερντογάν: «Φουντώνουν» οι φήμες για την υγεία του - «Έχει σοβαρό πρόβλημα»

Σε αυτό διακρίνεται ο Τούρκος Πρόεδρος να δυσκολεύεται πολύ να περπατήσει...

 

Χρήστες κάτω από το βίντεο σχολίασαν πως δεν μπορεί να περπατήσει, ενώ ένας άλλος υπενθύμισε δήλωση του Ερντογάν που το 2002 είχε δηλώσει πως ο τότε πρωθυπουργός Ετσεβίτ θα έπρεπε να παραιτηθεί επειδή ήταν άρρωστος.

Δεν είναι πρώτη φορά το τελευταίο διάστημα, που ο Ερντογάν δείχνει αδύναμος μπροστά στις κάμερες, είτε με τα βλέφαρά να βαραίνουν και να τον παίρνει στιγμιαία ο ύπνος, είτε να χάνει τα λόγια του ή να βγαίνουν με δυσκολία οι λέξεις από το στόμα του. Καταστάσεις που εντείνουν το όργιο φημών στην Τουρκία, για την κατάσταση της υγείας του και με την αντιπολίτευση να μιλάει ευθέως για έναν «άρρωστο» ή «υπερβολικά κουρασμένο» Ερντογάν.

 

COP26: Ο Ερντογάν δεν πήγε στη Γλασκώβη επειδή δεν του έδωσαν 85 αυτοκίνητα ασφαλείας

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επέστρεψε αεροπορικώς στην Τουρκία νωρίς σήμερα το πρωί, αντί να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη σύνοδο του ΟΗΕ για το κλίμα, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Η τουρκική προεδρία δεν έδωσε καμία επίσημη εξήγηση για την απρόσμενη επιστροφή του αρχηγού του κράτους.

Τούρκος κυβερνητικός αξιωματούχος ο οποίος μίλησε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς υπό τον όρο να μην κατονομαστεί είπε πως υπήρχαν προβλήματα με το πρωτόκολλο όσον αφορά τη συμμετοχή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη σύνοδο. Δεν έδωσε καμιά άλλη λεπτομέρεια.

Πάντως πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ερντογάν δεν πήγε στη Γλασκώβη επειδή δεν του έδωσαν 85 αυτοκίνητα ασφαλείας! Ο Τούρκος Πρόεδρος, φαίνεται ότι ζήτησε να εφαρμοστεί για τον ίδιο πρωτόκολλο ασφαλείας ανάλογο με εκείνο του Μπάιντεν

Οι αρχές της Βρετανίας απέρριψαν το αίτημά του επικαλούμενες το γεγονός ότι θα δημιουργηθεί μεγάλος συνωστισμός αυτοκινήτων κατά τη διεξαγωγή της COP26 στην ιστορική πόλη της Σκωτίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top