Μπολσόι: Η στιγμή που το σκηνικό συνθλίβει τον χορευτή στη σκηνή

Στιγμές πανικού την ώρα της παράστασης

Ανατριχίλα προκαλούν οι πρώτες εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τη στιγμή που τα σκηνικά συνθλίβουν τον ηθοποιό των μπαλέτων Μπολσόι πάνω στη σκηνή, την ώρα της παράστασης. 

Η στιγμή της κατάρρευσης του σκηνικού - Πηγή: metro.co.uk

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε έχει καταγραφεί καρέ καρέ η στιγμή που το τεράστιο σκηνικό καταρρέει κατά τη διάρκεια μιας αλλαγής σκηνής και παγιδεύει τον 37χρονο Γεβγένι Κουλές, ο οποίος βρήκε μαρτυρικό θάνατο. 

Ρωσία: Τραγωδία στο θέατρο Μπολσόι - Χορευτής σκοτώθηκε πάνω στη σκηνή

Ένας άνδρας ακούγεται να φωνάζει και ξαφνικά η μουσική σταματά απότομα και ακούγονται ουρλιαχτά. 

Εκπρόσωπος των μπαλέτων Μπολσόι δήλωσε πως ο Κουλές, ο οποίος ήταν μέλος τους από το 2002, πέθανε ακαριαία, ενώ το κοινό απομακρύνθηκε από την αίθουσα. 

Οι ηθοποιοί σε κατάσταση πανικού ζητούσαν βοήθεια, ενώ αρχικά οι θεατές πίστευαν πως όλο αυτό ήταν μέρος της παράστασης. 

Εκτιμάται πως ο άτυχος ηθοποιός κινήθηκε προς λάθος κατεύθυνση κατά τη διάρκεια αλλαγής της σκηνής, καθώς το σκηνικό ήταν χαμηλωμένο και στη συνέχεια παγιδεύτηκε από κάτω. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος ηθοποιός έπαιζε στα Μπολσόι σχεδόν όλη την ενήλικη ζωή του για σχεδόν δύο δεκαετίες. 

«Φτάσαμε στο θέατρο Μπολσόι και καθίσαμε στις θέσεις μας. Στη συνέχεια, ξαφνικά, όταν το σκηνικό κατέβηκε κατά την πρώτη κιόλας σκηνή, κάποιος φώναξε: “Γιατρέ! Χρειαζόμαστε ασθενοφόρο γρήγορα, κάποιος έπεσε κάτω από το σκηνικό!”», έγραψε στο Facebook ένας θεατής. 

Η μάρτυρας πρόσθεσε ότι το θέατρο είπε στο κοινό ότι η παράσταση σταμάτησε λόγω τεχνικών δυσκολιών, αλλά διαπίστωσε ότι ο Κουλές είχε σκοτωθεί αφού μίλησε με φύλακες κατά την έξοδο από το θέατρο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top