Γλυκά Νερά: Πρωτοσέλιδο στη Daily Mail η ομολογία του συζύγου της Καρολάιν

Η ομολογία του απασχόλησε όλα τα βρετανικά ΜΜΕ

Τα τελευταία μηνύματα που αντάλλαξε η Καρολάιν με τον Μπάμπη το βράδυ της δολοφονίας. Τα στοιχεία των αρχών. Βίντεο: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Πρωτοσέλιδο σε μεγάλες βρετανικές ιστοσελίδες είναι η είδηση της ψυχρής ομολογίας του 32χρονου πιλότου για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Γλυκά Νερά: «Εγώ την έπνιξα» - Η ψυχρή ομολογία του συζύγου της Καρολάιν

The Guardian, Daily Mail και The Sun καλύπτουν με εκτενή ρεπορτάζ τη στυγερή δολοφονία της Καρολάιν, που είχε καταγωγή κατά το ήμισυ από τη Μεγάλη Βρετανία.

Γάμος Καρολάιν - Μπάμπη: O έρωτας που κατέληξε σε εφιάλτη

«Ο σύζυγος μιας νεαρής γυναίκας από τη Μεγάλη Βρετανία που υποτίθεται ότι σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια ληστείας στο σπίτι τους στην Ελλάδα και της οποίας το σώμα βρέθηκε δίπλα στο μωρό της ομολόγησε το έγκλημα, ανέφερε η αστυνομία την Πέμπτη», αναφέρει η βρετανική The Guardian για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. «Ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε μετά από πολλές ώρες», προσθέτει.

Daily Mail: «Ο Έλληνας σύζυγος ομολογεί τη δολοφονία της Καρολάιν»

Ο «Έλληνας σύζυγος ομολογεί τη δολοφονία της Βρετανίδας γυναίκας του Καρολάιν Κράτους» αναφέρει ο τίτλος του δημοσιεύματος της Daily Mail. Η βρετανική εφημερίδα περιγράφει πως ο πιλότος οδηγήθηκε στη στυγερή δολοφονία, αφότου η άτυχη γυναίκα τον απείλησε πως θα τον εγκαταλείψει μαζί με το παιδί τους».

Στη συνέχεια, το εκτενές δημοσίευμα κάνει αναφορά στα στοιχεία που οδήγησαν στα ίχνη του 32χρονου πιλότου.

The Sun: «Ομολογία φόνου»

Η βρετανική «The Sun» με τίτλο «Ομολογία φόνου: Ο Έλληνας σύζυγος ομολογεί τη δολοφονία της Βρετανίδας συζύγου του Καρολάιν» κάνει μια εκτενή αναφορά στο έγκλημα των Γλυκών Νερών.

Η συγκεκριμένη εφημερίδα έχει αναφερθεί ξανά στη δολοφονία της Καρολάιν και είχε στηλιτεύσει την ολιγωρία της ελληνικής αστυνομίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top