Μπόρις Τζόνσον: «Τον αποκαλούσα Μέγα Αλέξανδρο» λέει η πρώην ερωμένη του

Η Jennifer Arcuri ισχυρίζεται ότι είχαν ερωτική σχέση ενώ ήταν παντρεμένος

Μπόρις Τζόνσον - Jennifer Arcuri

Στο επίκεντρο του βρετανικού τύπου βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, μετα τις πικάντικες αποκαλύψεις για την ερωτική του ζωή που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Όλα ξεκίνησαν μετά τις εξομολογήσεις της 35χρονης Αμερικανίδας επιχειρηματία Jennifer Arcuri, η οποία ισχυρίζεται ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό μαζί του επί τέσσερα χρόνια και ενώ ο Τζόνσον ήταν παντρεμένος. Η παράνομη, εξωσυζυγική σχέση φέρεται να διήρκεσε από το 2012 μέχρι το 2016, όταν ο νυν Βρετανός πρωθυπουργός ήταν δήμαρχος του Λονδίνου.

Όπως αποκάλυψε η Arcuri στη Sunday Mirror, οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μια εκδήλωση το 2011, ενώ ήταν φοιτήτρια. Την επόμενη χρονιά φέρεται να συνεργάστηκαν, με την Arcuri να συμμετέχει εθελοντικά στην προεκλογική του εκστρατεία.

Jennifer Arcuri

Η 35χρονη Jennifer Arcuri που φημολογείται ότι ήταν επί τέσσερα χρόνια ερωμένη του Μπόρις Τζόνσον. Facebook

ερωμένη Τζόνσον

Ο παράνομος δεσμός του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον είχε απασχολήσει ξανά στο παρελθόν. Facebook

Μπόρις Τζόνσον: Η αγάπη για τον Σαίξπηρ και ο... Μέγας Αλέξανδρος

Όπως υποστήριξε η Arcuri, είχαν συχνές σεξουαλικές συναντήσεις στο διαμέρισμά του στο κεντρικό Λονδίνο, αντάλλασσαν και μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου, ενώ τον αποκαλούσε «Μέγα Αλέξανδρο».

Η 35χρονη έκανε λόγο για μια αμοιβαία «φυσική και πνευματική έλξη», που βασιζόταν μεταξύ άλλων στην κοινή αγάπη τους για τον Σαίξπηρ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φόρα η σχέση τους αναφέρθηκε το 2019, όταν αποκαλύφθηκε ότι η Arcuri είχε συνοδεύσει τον Τζόνσον σε αποστολές οικονομικής φύσεως που χρηματοδοτούνταν από τους φορολογούμενους, κάτι που η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει.

Τέλος, η πρώην ερωμένη του Βρετανού πρωθυπουργού φέρεται να είχε λάβει πολλές επιχορηγήσεις από δημόσιους φορείς, μια εκ των οποίων από εταιρεία που ιδρύθηκε από τον ίδιο τον Τζόνσον. Οι αρμόδιες αρχές που ερεύνησαν τις δοσοληψίες αυτές, έκριναν όταν δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό σε βάρος του Βρετανού πρωθυπουργού, αν και οι έρευνες δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top