ΗΠΑ: Ο Τραμπ και η Μελάνια έκαναν κρυφά το εμβόλιο για τον κορωνοϊό

Τάχθηκε υπέρ του εμβολιασμού μιλώντας στους υποστηρικτές του

Ομιλία του Τραμπ μετά την ανάρρωσή του από τον κορωνοϊό

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, και η πρώην Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ έκαναν το εμβόλιο κατά της Covid-19 στον Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο.

Την αποκάλυψη έκανε σύμβουλος του Τραμπ μιλώντας στο CNN, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει ποιο εμβόλιο έκαναν και πόσες δόσεις έχουν λάβει.

Θετικός στον κορωνοϊό και ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ

Την περασμένη Κυριακή, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Φλόριντα, ο πρώην Πρόεδρος προέτρεψε τους οπαδούς του να εμβολιαστούν για τον ιό. Πιο συγκεκριμένα είπε: «πόσο ανώδυνο είναι το εμβόλιο, πρέπει όλοι να το κάνετε». Η τοποθέτηση αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη στάση που κρατούσε ο Τραμπ απέναντι στην πανδημία, την οποία είχε υποτιμήσει πολλές φορές το προηγούμενο έτος.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ένας αξιωματούχος του Λευκού Οίκου είχε δηλώσει στα μέσα Δεκεμβρίου ότι ο Τραμπ δεν θα έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού μέχρι να προταθεί από την ιατρική ομάδα του Λευκού Οίκου.

Μονοκλωνικά αντισώματα: Έρχεται στην Ελλάδα το «φάρμακο Τραμπ»

Ο αξιωματούχος είπε ότι εκείνη την περίοδο ο Τραμπ εξακολουθούσε να λαμβάνει «κοκτέιλ» μονοκλωνικών αντισωμάτων που του δόθηκε κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής του από την Covid-19 νωρίτερα το φθινόπωρο, όταν τόσο αυτός όσο και η Πρώτη Κυρία είχαν διαγνωσθεί θετικοί στον ιό.

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top