Φρίκη στο Μεξικό: Σκότωσαν και έβαλαν σε κουτιά δύο ανήλικα αγόρια

Είχαν εξαφανιστεί από τις 27 Οκτωβρίου

Μεξικό

Φρικτό τέλος είχε η εξαφάνιση δύο ανήλικων αγοριών στο Μεξικό. Οι σοροί τους εντοπίστηκαν τεμαχισμένοι και στοιβαγμένοι σε κουτιά και μαύρες σακούλες, 12 μέρες μετά την εξαφάνισή τους. 

Τα δύο αγόρια ηλικίας 12 και 14 ετών, από την ιθαγενή κοινότητα Mazahua, αγνοούνταν από τις 27 Οκτώβρη. Την περασμένη Τετάρτη, η δήμαρχος της πόλης του Μεξικού επιβεβαίωσε ότι βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη μέσα σε κουτιά και ότι ανήκαν στα δύο παιδιά. 

Μεξικό: Έπεσε νεκρή από σφαίρα στο κεφάλι την ώρα που έκανε Tik Tok

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο» υποστήριξε η δήμαρχος της πρωτεύουσας του Μεξικού, αναφέροντας ότι ο θάνατός τους πιθανώς να συνδέεται με υπόθεση ναρκωτικών. Μέλος της οικογένειας του 12χρονου θύματος, υποψιαζόταν ότι το παιδί πουλούσε ναρκωτικά για να πληρώσει το σχολείο του. 

Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, τα δύο αγόρια βασανίστηκαν και ακρωτηριάστηκαν πριν πεθάνουν. Ο επικεφαλής του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού, Juan Martín Pérez, δήλωσε στην ισπανική εφημερίδα «El País» ότι οι συμμορίες ναρκωτικών στην πόλη του Μεξικού και τις γύρω περιοχές είναι γνωστό ότι προσεγγίζουν μικρά παιδιά. 

Για την υπόθεση δολοφονίας έχει συλληφθεί ένας 39χρονος, ο οποίος σχετίζεται με εγκληματική οργάνωση της χώρας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top