Μεξικό: Έπεσε νεκρή από σφαίρα στο κεφάλι την ώρα που έκανε Tik Tok

Η 20χρονη γύριζε βίντεο με ψεύτικη απαγωγή

Νεαρή μητέρα στο Μεξικό πέθανε την ώρα που γύριζε βίντεο ψεύτικης απαγωγής για το Tik Tok.  Άγνωστο πώς, το όπλο με την οποία τη σημάδεψαν, ήταν γεμάτο.

Η Αριλέν Μαρτίνεζ ήταν 20 ετών και ήταν μητέρα μιας μικρούλας ενός έτους. Ήταν «Tik Toker» και ως τέτοια πέθανε, τη Δευτέρα. 

Αν και στην αρχή είπαν πως ήταν ατύχημα, τώρα οι Αρχές ερευνούν άλλα κίνητρα για τη δολοφονία. Ήταν δεμένη χειροπόδαρα καθώς υποτίθεται πως εκείνη και εννέα άντρες μιμούνταν μια αρπαγή για την οποία χρησιμοποίησαν ένα αληθινό όπλο, που υποτίθεται πως δεν ήταν γεμάτο.

Μεξικό: Πυροβόλησαν και σκότωσαν δημοσιογράφο μέσα σε εστιατόριο

Αποδεικνύεται ότι υπήρχε μια σφαίρα στη θαλάμη του όπλου, πράγμα που σημαίνει ότι πυροδοτήθηκε και δυστυχώς χτύπησε και άφησε νεκρή την κοπέλα.

«Ήμουν σπίτι μου και ξαφικά άκουσα έναν πολύ δυνατό θόρυβο. Σκέφτηκα πως ήταν πυροβολισμός. Είδα τους ιατροδικαστές να παίρνουν το πτώμα» είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Η σφαίρα από το 45αρι την σκότωσε ακαριαία ενώ δύο από τους άντρες που ήταν εκεί εξαφανίστηκαν με ένα τζιπ. Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για να τους εντοπίσει.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top