ΗΠΑ: Πατέρας μαχαίρωσε τις δίδυμες κόρες του και έβαλε τέλος στη ζωή του

Οι εννιάχρονες κατέληξαν μέσα στο σπίτι

αστυνομία

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ενός άνδρα στην Καλιφόρνια, ο οποίος σκότωσε τις δίδυμες κόρες του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο 41χρονος Timothy Takehara μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τις εννιάχρονες κόρες του, σύμφωνα με τις Αρχές της Πλασέντια.

ΗΠΑ: Πατέρας ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη 10 μηνών κόρη του

Η αστυνομία έσπευσε στο σπίτι του Tekehara λίγο μετά τις 12:30 π.μ. την Τετάρτη, όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου, αφού κλήθηκαν «σχετικά με ένα άγνωστο πρόβλημα με δύο παιδιά που μαχαιρώθηκαν».

 

«Ο ύποπτος αποδείχτηκε ότι ήταν ο πατέρας των παιδιών», ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας. «Όταν έφτασαν οι αξιωματικοί, βρήκαν έναν άνδρα ξαπλωμένο στο γρασίδι στη μπροστινή αυλή» στον δρόμο. «Τα δίδυμα κορίτσια, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν δημοσιευθεί, βρέθηκαν αιμόφυρτα μέσα στο σπίτι».

Τα δίδυμα κοριτσάκια κατέληξαν μέσα στην κατοικία, το ίδιο και ο φερόμενος ως πατέρας τους, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του. Παρόλο που δεν υπάρχουν άλλοι ύποπτοι αυτή τη στιγμή, η έρευνα συνεχίζεται.

Σύμφωνα με τις Αρχές της Πλασέντια, η αστυνομία είχε δεχτεί και άλλες κλήσεις για ενδοοικογενειακή βία στο παρελθόν στο συγκεκριμένο σπίτι, ωστόσο αυτό που συνέβη την Τετάρτη, δεν είχε προηγούμενο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top