ΗΠΑ: Πατέρας ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη 10 μηνών κόρη του

Αναζητούσε στο διαδίκτυο «πώς θα καταλάβει αν το μωρό είναι νεκρό»

μωρό

Ένας 29χρονος άνδρας από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη 10 μηνών κόρη του.

Πιο συγκεκριμένα, ο 29χρονος Austin Stevens συνελήφθη την περασμένη Τρίτη για βιαιοπραγία, σεξουαλική κακοποίηση, βιασμό ανηλίκου καθώς επίσης και για το ότι έθεσε το παιδί σε κίνδυνο. 

Το πιο τραγικό της υπόθεσης είναι ότι αφού χτύπησε μέχρι θανάτου το κοριτσάκι, στη συνέχεια έκανε αναζήτηση στο διαδίκτυο γράφοντας «το μωρό δεν αναπνέει» και «πώς θα καταλάβω ότι το μωρό είναι νεκρό», πριν τελικά καλέσει για βοήθεια. 

Μεξικό: Έπεσε νεκρή από σφαίρα στο κεφάλι την ώρα που έκανε Tik Tok

Μάλιστα, οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι ο Stevens έστελνε μηνύματα στο Instagram με δύο διαφορετικές γυναίκες μετά την αποτρόπαια πράξη του. Καμία από τις συνομιλίες δεν περιελάμβανε συζήτηση για την κατάσταση της κόρης του.

Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι Αρχές επιβεβαίωσαν ότι ο Stevens είχε κοινή επιμέλεια του παιδιού. 

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, το κοριτσάκι είχε δεχτεί σεξουαλική κακοποίηση ενώ έφερε και ένα αμβλύ τραύμα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος ήταν βοηθός προπονητή για μια ποδοσφαιρική ομάδα νέων. 

Οι φίλοι της μητέρας της άτυχης Zara ξεκίνησαν μια εκστρατεία για να καλύψουν τα έξοδα κηδείας του μωρού και να ιδρύσουν ένα ίδρυμα στο όνομά της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top