Μυστήριο στη Γαλλία: Άγνωστοι σκοτώνουν και ακρωτηριάζουν άλογα

Τι εκτιμούν οι Αρχές

Μακάβρια περιστατικά συμβαίνουν στους αγρούς της Γαλλίας το τελευταίο διάστημα, καθώς άγνωστοι επιτίθενται σε άλογα και πόνυ με απίστευτη βαρβαρότητα. 

Οι επιθέσεις τους μάλιστα παραπέμπουν σε τελετουργικούς φόνους καθώς πολλά από τα θύματά τους βρέθηκαν ακρωτηριασμένα. Τις περισσότερες φορές οι δράστες κόβουν το αυτί -συνήθως το δεξί- του αλόγου, κάτι που παραπέμπει στο τρόπαιο που παίρνει ο ταυρομάχος στις ταυρομαχίες, ή τα γεννητικά τους όργανα.

Νέα Υόρκη: Πτώμα επέπλεε στη λίμνη του Central Park

Οι Αρχές συνέλαβαν έναν 50χρονο άνδρα ως ύποπτο, ο οποίος όμως αφαίθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα καθώς επιβεβαιώθηκε το άλλοθί του. Παρόλα αυτά δεν αφαιρέθηκε το όνομά του από τη λίστα των υπόπτων.

Ένας από τους ιδιοκτήτες αλόγων που δέχτηκαν επίθεση, κάλεσε τις Αρχές καθώς είδε ένα φως μέσα στο αγρόκτημά του και στη συνέχεια βρήκε το άλογό του βαριά τραυματισμένο.

Γαλλία: Πνίγηκε ανήλικο αγόρι που προσπάθησε να διασχίσει τη Μάγχη

Μέχρι στιγμής, κανείς δεν ξέρει τι οδηγεί τους δράστες σε αυτές τις απάνθρωπες ενέργειες. Φέτος. δεκάδες άλογα έχουν δολοφονηθεί ή ακρωτηριαστεί, με την τελευταία επίθεση να καταγράφεται την περασμένη Κυριακή, νότια της Ντιζόν.

Αστυνομικοί σε όλη τη χώρα έχουν ξεκινήσει 153 έρευνες σχετικά με επιθέσεις σε άλογα και οι Αρχές κάλεσαν τους ιδιοκτήτες αλόγων να βρίσκονται σε επαγρύπνηση και να αποφύγουν «να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους».

Η αστυνομία εκτιμά πάντως ότι πιθανόν να πρόκειται για σατανιστικές τελετές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top