Ο έρωτας που ξεσήκωσε αντιδράσεις ανάμεσα σε Ελληνίδα και Τούρκο

Έφυγαν από το Καστελόριζο για να είναι μαζί

Σε μια όμορφη ιστορία αγάπης εξελίχθηκε η γνωριμία της Γωγώς και του Κερέμ, παρά τις αντιξοότητες που συνάντησαν στον δρόμο τους. 

Ο Κερέμ δούλευε στο πλοίο που έκανε τα δρομολόγια Κας - Καστελόριζο και γνώρισε τη Γωγώ στο καφέ που εργαζόταν. Η Γωγώ δεν τον έβλεπε με «καλό μάτι» στην αρχή εξαιτίας της τουρκικής καταγωγής του. Μέχρι και νερό από τη βρύση του έβαζε στον φραπέ του γιατί δε συμπαθούσε τους Τούρκους.

Μία ημέρα όμως ο Κερέμ την πήρε και της είπε: «Γωγώ, πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα». Αυτή ήταν και η αφορμή που η Γωγώ τον ερωτεύτηκε. Από τότε όλα άλλαξαν. 

Συνάντησαν όμως την αντίδραση του πατέρα της Γωγώς, όπως και του θείου της από την Πελοπόννησο, ο οποίος έφτασε στο νησί για να τους εμποδίσει.

Παρόλα αυτά τίποτα δεν τους σταμάτησε. Έφυγαν από το Καστελόριζο στις 6 Σεπτεμβρίου 2019 μαζί μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. Μετά ακολούθησε η πανδημία με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να επιστρέψουν από τότε στο Καστελόριζο. Το βλέπουν μόνο από μακριά και περιμένουν τη μέρα που θα μπορέσουν να γυρίσουν και να παντρευτούν εκεί.

Ο θείος μπορεί να εξακολουθεί να αντιδρά αλλά οι γονείς της Γωγώς λατρεύουν τον Κερέμ σαν να είναι γιος τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top