Μεγάλη αύξηση του αριθμού των θανάτων στη Γερμανία- 194 σε 24 ώρες

Το Μόναχο βρίσκεται ένα βήμα πριν την ακύρωση του Oktoberfest

Η Γερμανία μετρά 194 νέους θανάτους εξαιτίας της πανδημίας μέσα σ’ ένα 24ωρο, με τον αριθμό των νεκρών στη χώρα να ανέρχεται πλέον σε 4.598 συνολικά, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ. 

Γερμανία: Αυτοκτόνησε ο Υπουργός Οικονομικών της Έσσης

Ο αριθμός των ασθενών που υπέκυψαν από χθες στην ασθένεια COVID-19 είναι αρκετά υψηλότερος από αυτόν που καταγραφόταν την προηγουμένη μέρα (110).

Ζωολογικός κήπος Γερμανίας: «Κάποια ζώα μπορεί να γίνουν τροφή για άλλα»

Παράλληλα, ο αριθμός των νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε κατά 1.785 το τελευταίο 24ωρο, με το άθροισμα των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον SARS-CoV-2 να ανέρχεται πλέον σε 143.457, κατά τα στοιχεία του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ. Χθες Δευτέρα, το ινστιτούτο κατέγραφε δέκα λιγότερα κρούσματα (1.775).

Ένα βήμα πριν την ακύρωση του Oktoberfest το Μόναχο

Τη ματαίωση του φετινού «Oktoberfest», της παραδοσιακής γιορτής της μπίρας που διοργανώνεται κάθε φθινόπωρο στο Μόναχο, είναι πιθανό ν’ ανακοινώσει σήμερα η βαυαρική πρωτεύουσα.

Ο πρωθυπουργός του κρατιδίου, Μάρκους Σέντερ είχε ήδη πριν από μέρες υπονοήσει ότι επίκειται ακύρωση της φετινής διοργάνωσης, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το διάστημα από 19 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου.

Το «Oktoberfest» προσελκύει κάθε χρόνο περίπου έξι εκατομμύρια επισκέπτες και αποφέρει πάνω από ένα δισεκατομμύριο έσοδα στην τοπική αγορά.  Μέχρι στιγμής, μεγάλες διοργανώσεις έχουν ακυρωθεί μόνο μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top