Το νεότερο θύμα του κορωνοϊού - «Έφυγε» 18χρονος στη Βρετανία!

281 οι νεκροί – 5683 τα κρούσματα

Μεγάλη Βρετανία

18χρονος Βρετανός είναι το νεότερο μέχρι σήμερα θύμα του κορωνοϊού.

Μέχρι στιγμής η Μεγάλη Βρετανία «μετράει» 281 νεκρούς, με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να έχουν φτάσει τα 5683.

«Τώρα πρέπει τώρα να λάβουμε ειδικά μέτρα για την προστασία των ιδιαίτερα ευάλωτων», δήλωσε ο Μπόρις Τζόνσον κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου το μεσημέρι της Κυριακής.

Βρετανία: Εντολή Τζόνσον να κλείσουν τα πάντα άμεσα λόγω κορωνοϊού

Επισήμανε στους πολίτες να ακολουθούν τη συμβουλή της κυβέρνησης για την κοινωνική αποστασιοποίηση όταν βρίσκονται σε πάρκα και σε υπαίθριους χώρους. «Παρακαλώ ακολουθήστε τη συμβουλή και μην πιστεύετε ότι ο καθαρός αέρας από μόνος του αυτόματα παρέχει κάποια ασυλία ... πρέπει να στέκεστε δύο μέτρα μακριά, πρέπει να ακολουθήσετε τη συμβουλή της κοινωνικής αποστασιοποίησης», δήλωσε.

Η Βρετανία θα πει στο 1,5 εκατομμύριο από τους πιο ευάλωτους πολίτες της ότι πρέπει να παραμείνουν στο σπίτι για τις επόμενες 12 εβδομάδες προκειμένου να προστατευθούν από τον κορωνοϊό, δήλωσε ο υπουργός Κοινοτήτων και Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ρόμπερτ Τζένρικ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο πρωθυπουργός.

Βρετανία: Μελέτη που προβλέπει 500.000 νεκρούς «ξύπνησε» τον Τζόνσον

Την ίδια στιγμή στην Ντάουνινγκ Στριτ επεξεργάζονται τα σενάρια αντικατάστασης του Μπόρις Τζόνσον σε περίπτωση που προσβληθεί από τον ιό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top