Έγκλημα στην Πάφο: Νεκρή 31χρονη μητέρα μπροστά στα παιδιά της

Αναζητείται ο εν διαστάσει σύζυγος με τον οποίο υπήρχαν προστριβές

αστυνομία Κύπρος

Άγριο έγκλημα με θύμα μια 31χρονη μητέρα σοκάρει την κοινωνία της Πάφου στην Κύπρο. Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στην κατοικία της σήμερα το πρωί, από λειτουργό των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας. 

Σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα, το θύμα συριακής καταγωγής, μητέρα επτά παιδιών, βρέθηκε μαχαιρωμένη στο διαμέρισμα της στην περιοχή Τεχνικής Σχολής Πάφου. Τα πέντε από τα παιδιά της -ηλικίας κάτω των 12 ετών- διέμεναν με τη μητέρα τους στην Πάφο, ενώ τα άλλα δύο – 16 και 17 ετών-  στη Συρία. Τα τρία από τα πέντε, μάλιστα, ήταν μαζί της στο σπίτι όταν έγινε το έγκλημα. Τα ανήλικα παιδιά βρίσκονται υπό την επίβλεψη του γραφείου Ευημερίας.

Κύπρος: Μία νεκρή σε σατανιστική τελετή - Κρατείται 50χρονη έγκυος

Αναζητείται ο εν διαστάσει σύζυγος

Η κυπριακή αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό  στην Πάφο, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη πίσω από το  φονικό.
Οι έρευνες, οι οποίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, στρέφονται προς τον εν διαστάσει σύζυγο του θύματος. Η γυναίκα φέρεται να είχε προστριβές με τον 37χρονο ομοεθνή της στο παρελθόν οι οποίες την οδήγησαν στην Αστυνομία για καταγγελία.

Σε λυγμούς ξέσπασε ο «Ορέστης» - Επτά φορές ισόβια στον serial killer

Προσπαθούσε να επουλώσει το τραύμα της μπροστά στα παιδιά

Το δικαστήριο επέβαλε περιοριστικά μέτρα ώστε να μην προσεγγίζει τη γυναίκα, ο 37χρονος ομοεθνής της. Οι αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του χωρίς ωστόσο οποιοδήποτε αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου, κ. Ιωάννου, επιβεβαίωσε ότι η άτυχη γυναίκα μετά τον τραυματισμό της ήταν ζωντανή και προσπαθούσε να επουλώσει το τραύμα της στην παρουσία και  των τριών από τα πέντε παιδιά της που διέμεναν μαζί της.

Σημειώνεται πως την προηγούμενη Δευτέρα είχε καταχωρηθεί υπόθεση εναντίον του καταζητούμενου για υπόθεση κλοπής  διαφόρων αντικειμένων από την κατοικία τους.

πληροφορίες από sigmalive, politis
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top