Κύπρος: Μία νεκρή σε σατανιστική τελετή - Κρατείται 50χρονη έγκυος

Πρόσφεραν στους συμμετέχοντες ρόφημα με κοκτέιλ ναρκωτικών

Υπόθεση σατανισμού ταλανίζει τις τελευταίες μέρες την Κύπρο, καθώς όσο ξεδιπλώνεται το κουβάρι, ο μυστήριος θάνατος 34χρονης Λετονής, φαίνεται να αποδίδεται εκεί. 

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Τρίτη 27 Αυγούστου, όταν μια 34χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε αναίσθητη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από τη νεκροψία- νεκροτομή, καθώς και από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστοπαθολογικών εξετάσεων αναμένεται να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Η τελετή σε διαμέρισμα και το κοκτέιλ ναρκωτικών 

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία, ότι το θύμα, ενώ βρισκόταν με άλλα πρόσωπα, σε διαμέρισμα στην περιοχή Βεργίνας στη Λάρνακα, έχασε τις αισθήσεις της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη Λετονή έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια τελετής εξαγνισμού ψυχής και σώματος που διοργανώθηκε σε συγκεκριμένο διαμέρισμα και στην οποία κατανάλωσε ρόφημα που περιείχε ναρκωτικές ουσίες, που κατατάσσονται στην κατηγορία των παραισθησιογόνων. 

Επίσης, προέκυψε μαρτυρία, ότι στους συμμετέχοντες της συνάντησης, προσφέρθηκε συγκεκριμένο ρόφημα, το οποίο πιθανόν να περιείχε ναρκωτική ουσία που περιλαμβάνεται στα ελεγχόμενα φάρμακα τάξεως Α.

Υπό κράτηση 50χρονη έγκυος σε δίδυμα

Καλά ενημερωμένη πηγή ανέφερε στο alphanews.live ότι, στο μοιραίο διαμέρισμα  ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση –συνολικής διάρκειας τεσσάρων ημερών- με κόστος συμμετοχής 150 ευρώ το άτομο. Διοργανώτρια της τελετής ήταν μια 50χρονη γυναίκα, μόνιμη κάτοικος της Λεμεσού, η οποία τελεί υπό κράτηση σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού, καθώς διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της σε δίδυμη κύηση.

Επικεφαλής της τελετής… ένας Κολομβιανός

Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λάρνακας, που ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης, διαπιστώθηκε ότι στην τελετή συμμετείχαν 30 περίπου άτομα, με επικεφαλής άντρα από την Κολομβία, ο οποίος φέρεται να είναι και ο παρασκευαστής του κοκτέιλ ναρκωτικών που έστειλε στο θάνατο την 34χρονη από τη Λετονία. 

Οι Αρχές έχουν ζητήσει τη συνδρομή της Interpol και της Europol για τον εντοπισμό του. καθώς διαπίστωσαν ότι αναχώρησε από την Κύπρο με προγραμματισμένη πτήση από το αεροδρόμιο Λάρνακας. 

Προέκυψε από μαρτυρίες ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που διοργανώθηκε η συγκεκριμένη τελετή στην Κύπρο. Αντιθέτως, πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια σε Λεμεσό και Πάφο.

πηγή: alphanews.live
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top