Φωτιά από ξυλόσομπα: Άφησαν μόνο τα παιδιά τους και καήκαν

Τέσσερα νεκρά αδέλφια στη Ρουμανία

Πυροσβεστική Ρουμανίας

Τέσσερα μικρά παιδιά στη Ρουμανία έχασαν τη ζωή τους ξημερώματα της Πέμπτης, όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι τους στην Τιμισοάρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς τους τα είχαν αφήσει μόνα τους, χωρίς την επίβλεψη ενήλικα

Τραγωδία στον Πειραιά: Απανθρακώθηκε τρίχρονο παιδάκι σε πυρκαγιά

Τα απανθρακωμένα πτώματα των τεσσάρων αδελφών, ηλικίας τεσσάρων μηνών ως έξι ετών, εντοπίστηκαν από την Πυροσβεστική.

Ο μεγαλύτερος αδελφός τους, ηλικίας 14 ετών, που επίσης βρισκόταν στο σπίτι, μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο, ενώ η κατάσταση της υγείας του δεν είναι ανησυχητική.

Ρωσία: Πυρκαγιά σε ξενώνα ξυλοκόπων- Δύο νεκροί και έξι τραυματίες

Η πυρκαγιά φαίνεται ότι ξεκίνησε από ξυλόσομπα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων και η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, καθώς σύμφωνα με τους γείτονες, οι γονείς παραμελούσαν συχνά τα παιδιά.

Βόλος: Στις φλόγες διώροφο κτίριο – Τραυματίστηκε μία πυροσβέστης

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, οκτώ ανήλικοι έχασαν τη ζωή τους στη Ρουμανία και 27 ακόμη τραυματίστηκαν σε πυρκαγιές που ξέσπασαν σε οικίες το 2018, ενώ το 2017 ο αριθμός τους είχε φτάσει τους 12.

Από το 2010 ως το 2012 τα τραγικά αυτά συμβάντα είχαν κοστίσει τη ζωή σε 152 παιδιά, κάτι που ώθησε τις Αρχές να ξεκινήσουν εκστρατεία για την πρόληψη των πυρκαγιών αυτών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top