Ολλανδία: Οχτώ άνδρες συνελήφθησαν για τον ομαδικό βιασμό τριών κοριτσιών

Τις νάρκωναν και τις κακοποιούσαν

γυναίκα που κλαίει

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ολλανδία η σύλληψη οκτώ ανδρών, οι οποίοι κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό τουλάχιστον τριών ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 15 και 16 ετών.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι τρεις έφηβες ναρκώνονταν από του δράστες προτού τις κακοποιήσουν. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις γινόταν και χρήση βίας.

Οι ερευνητές εξήγησαν ότι υπάρχουν ενδείξεις σύμφωνα με τις οποίες και άλλες έφηβες ήταν θύματα της ομάδας, όμως προς το παρόν δεν το έχουν καταγγείλει, κυρίως για τον φόβο αντιποίνων. 

Η αστυνομία ελπίζει πως οι συλλήψεις των 8 ανδρών, ηλικίας 18-26 ετών, ίσως βοηθήσουν ώστε ν΄ανοίξουν κι άλλα στόματα για την υπόθεση.

Να σημειωθεί πως από σήμερα το πρωί έρευνες για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της πόλης Ντεν Μπος αλλά και τη γειτονική Ρόζμάλεν, με τις Αρχές να «ξεσκονίζουν» τα σπίτια των κατηγορουμένων.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε στις αρχές του έτους μετά τις καταγγελίες που έκαναν οι τρεις έφηβες από τη Ντεν Μπος, η καθεμία ξεχωριστά. 

Τα κορίτσια ανέφεραν στις Αρχές ότι τις βίασαν πολλοί άνδρες, αφού ήρθαν σε επαφή μαζί τους μέσω των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης.

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν σε συνεργείο αυτοκινήτων της Ντεν Μπος. Η αστυνομία εντόπισε τον Απρίλιο στοιχεία σε ένα από τα δωμάτια όπου έγιναν οι βιασμοί και κατέσχεσε γυμνές φωτογραφίες των κοριτσιών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top